• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.12.2019

17:37

DŽABA STE KREČILI! SRPSKA OPOZICIJA OTIŠLA DA KUKA U EVROPSKOM PARLAMENTU, SLUŠALO IH DESET LJUDI! (FOTO)

Politika

DŽABA STE KREČILI! SRPSKA OPOZICIJA OTIŠLA DA KUKA U EVROPSKOM PARLAMENTU, SLUŠALO IH DESET LJUDI! (FOTO)

Podeli vest

Predstavnici Saveza za Srbiju na čelu sa liderom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom bili su danas u Evropskom parlamentu sa namerom da obaveste poslanike o izbornim uslovima i, kako su naveli, "problemima" u Srbiji

Tamo ih je sačekao krah. Na sednici EP, dok su se obraćali predstavnici SzS, bilo je prisutno deset poslanika, tako da je ceo ovaj poduhvat ispao uzaludan. 

Foto: Prinscreen

Pored Đilasa, srpsku opoziciju predstavljali su i predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović, kao i potpredsednik Demokratske stranke Dejan Nikolić.

Foto: Prinscreen

Ovaj susret sa evropskim poslanicima najavljivan je od strane opozicije kao veliki bum i događaj nakon koga će uslediti preokret kada su u pitanju izborni uslovi u Srbiji i sve ono što opozicionari nazivaju problemima u našoj zemlji.

Foto: Prinscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Jadnici. Vaznije im je "da komšiji crkne krava" nego da Srbiji bude bolje. A takvi su im i sledbenici. Važnije im je da onima kojima je danas bolje bude gore nego njima. Ostalo je nebitno.

Smrad

pre 4 godine

Inače svi evroparlamentarci imaju u svojim sobama prenos iz dvorane, pa su mogli da gledaju bez problema. Obavezni su biti samo prisutni za vreme glasanja

Ljubiša

pre 4 godine

Ha,ha,ha...i ovde ih dočekali 1 od 5 čoveka.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija