• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.12.2019

18:57 >> 19:02

(VIDEO) NIKOME, NI SPOLJA, NI IZNUTRA, NEĆU DOZVOLITI DA SRUŠI SRPSKU VOJNU INDUSTRIJU! Vučić o Krušiku: Kao da neko želi da da nam zatvori sve fabrike, E, PA NE MOŽE!

Politika

(VIDEO) NIKOME, NI SPOLJA, NI IZNUTRA, NEĆU DOZVOLITI DA SRUŠI SRPSKU VOJNU INDUSTRIJU! Vučić o Krušiku: Kao da neko želi da da nam zatvori sve fabrike, E, PA NE MOŽE!

Podeli vest

Nakon otvaranja multimedijalne izložbe "Srbija 2019 - godina infrastrukture: Ništa više nije daleko", koja će za građane biti otvorena u četvrtak i petak, od 12 do 17 sati, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja novinara

 

- 28. decembra predsednica Vlade i ja izložićemo plan za budućnost. Čuo sam komentare na sve ove projekte, samo da znate, Kinezi odlično rade. A što se tiče pitanja kako rade naši koalicioni partneri, ja sam zadovoljan saradnjom sa njima. Kažu neki da PUPS ne radi kako treba, ja mislim da su nam dobri partneri - rekao je Vučić.

On je komentarisao i pisanja nemačkog Špigla o Krušiku.

- I tek ćemo pomagati, planiramo da dodatno oživimo našu namensku industriju. Posle svih udara koji su postojali i na fabriku u Lučanima, i na fabriku u Valjevu, kao da bi neko želeo da nam zatvori sve fabrike, da ne proizvodimo oružje - ocenio je Vučić i dodao:

- Ovo samo govorim zato što su tu veliki interesi u pitanju i naravno da mnoge zemlje žele da sruše vojnu industriju Srbije. Ja ni bilo kome spolja, ni bilo kome iznutra, neću dozvoliti da sruši vojnu industriju Srbije. Neću dozvoliti zato što u njoj radi 11.000 ljudi, zato što je to temelj napretka naše armije, zato što je to temelj opstanka naše zemlje - poručio je Vučić.

On je prokomentarisao i škakljivo pitanje novinara N1.

- Interesantno je kako vi sa N1 imate selektivno pamćenje. Kada su objavili pre samo dve nedelje intervju sa predsednikom vaše zemlje, sa mnom, to niste objavili. A sada znate da kritikujete. Mi ćemo štititi našu namensku industriju. Ja nisam rekao da će da se zabrani funkcionerska kampanja. Ne shvatam šta želite, da mi zabranite da se sastanem sa Si Đinpingom na Samitu 17+1?! Kao da neko ne zna da ja radim državne poslove, pa će misliti da je to partijski. Da se ne sastanem sa Merkel? Šolak, Đilas i Mišković će morati da idu na izbore. Razočaraću vas. Moraće da se bore - rekao je Vučić, a onda napomenuo novinarima N1 da smanje telefon dok on priča, uz komentar: "Znam ja da vam pišu da im se ne sviđa šta pričam".

Predsednik je komentarisao i Marka Bastaća, uz komentar da samo lažovi ne smeju na poligraf.

- Za onog Tocila ne znam da li je prijatelj sa Boškom Obradovićem, ali za onog Đilasovog šuraka znam, znam da je Đilas naredio kampanju protiv Gorana Papića koji je uhapsio tog narko dilera njegovog. Oni traže da se nikad ne završi Miškovićevo suđenje, šta god ja kažem, oni kažu pritisak na sudije. Nervoza je sada sve veća. Oni bi bez izbora da budu vlast - zaključio je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jeca

pre 4 godine

Videćemo te pred nekim novim Vrhovnim državnim tužiocem, kad budeš pevao kao bela lala...

Branko

pre 4 godine

@ Jeca, pobrkala si loncice !!??? Ako je po tvome, pa valda su prvo na redu ZUTI OLOS LOPOVI ( DJILAS, JEREMIC, TADIC, BASTAC, DINKIC, itd )

Del

pre 4 godine

Pa sto niko od njih nije pred sudom vec 8 godina? Taj Dinkic mu je bio i ministar, pamtite kao klenovi, zato tako i zivite.

Del

pre 4 godine

@Pravda Kod nas, kao po pravilu, izdajnike i dusmane obelezavaju oni koji nisu uspeli ni gramatiku sopstvenog jezika da savladaju. Zato ce i ovo da im prodje, takva je vecina i to je to. Zna i on sam ko mu je glasacko telo.

Miki

pre 4 godine

Ne biste vi pravili istovremeno emisije kad i Aleksandar Obradovic daje intervju uzivo iz pritvora da niste svesni da ste uhvaceni. Zasto nije osudjen ako je kriv? Ako nije, zasto je u kucnom pritvoru? Ovde ste se opasno okliznuli, nije moglo doveka..

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija