• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kosovo online

17.12.2019

21:08

OVO MOŽE SMISLITI SAMO ŠIPTARSKI MOZAK! Pacoli traži od tužilaštva u Prištini da pokrene postupak protiv Srbije! RAZBESNELI GA DOKAZI O ZLOČINIMA OVK!

Politika

OVO MOŽE SMISLITI SAMO ŠIPTARSKI MOZAK! Pacoli traži od tužilaštva u Prištini da pokrene postupak protiv Srbije! RAZBESNELI GA DOKAZI O ZLOČINIMA OVK!

Podeli vest

Vršilac dužnosti ministra spoljnih poslova lažne države Bedžet Pacoli saopštio je da je kosovskom tužiocu predao hiljade dokumenata za koje navodi da dokazuju “srpsku genocidnu politiku protiv Кosova i masovna ubistva koja su počinili jugoslovenski vojnici, MUP i paramilitarci pod kontrolom Beograda"

Pacoli je naveo da osumnjičeni za ove zločine slobodno šetaju Beogradom.

- Danas je isti MUP, isti Beograd, falsifikovao dokumenta koja je koristio korumpirani Dik Marti. To je isto kao korišćenje nacista za krivično gonjenje Jevreja koji su se borili za slobodu. Ovo neće biti dozvoljeno. Istinu ćemo pokazati svetu. Mi ćemo sprečiti revizionizam - poručio je Pacoli u postu na Tviteru.

Pacoli je ranije saopštio da postoji 10.000 stranica dokumentacije sa dokazima ratnih zločina koje je počinila Srbija na Kosovu, a kojima do sada niko nije imao pristup. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srdjanmargulan

pre 4 godine

Ma o čemu priča Pacoli. Može on da ima i 100000 strana materijala u kojima se klevete Srbi ali bio sam tamo i dobro znam ko je ubijao Albance , Srbe i druge nacije i ko je proterao Srbe. Imali su 20 godina da izmišljaju, što da rade, šta hoće i kako hoće- Što taj materijal koji poseduju nije pokazan pre 20 godina, pa prosto zato što je lažan. Oni su sami ubili toliko šiptara a sad odjednom Srbi. I oni sami znaju da je to sve laž ali je najpovoljnije optužiti Srbe. Ni oni sami neznaju koliko su pobili šiptara celih porodica. Svi koji se nisu slaali sa njima su bili ubijeni.Nešto su oni sami ubili a dosta ih je pobio i Nato ali je najlakše za sve osuditi Srbe. Ja sam lično išao na uvidjaje poginulih šiptara koje je pobio nato i to cele kolpne staraca, žena, dece. Prizori su bili stravićni i sad se našao Pacoli posle 20 godina da okrivljuje Srbe, Kakav LAŽOV. Nemaju drugo šta nego samo da izmišljaju laži ali imali su dobrog učitelj onog LAŽOVČINU Vokera..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17