• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.12.2019

10:05

VUČIĆ U TIRANI: Predsednik Srbije sa Ramom, Zaevom i Đukanovićem obišao područje nedavno pogođeno zemljotresom!

Politika

VUČIĆ U TIRANI: Predsednik Srbije sa Ramom, Zaevom i Đukanovićem obišao područje nedavno pogođeno zemljotresom!

Podeli vest

Četvorica zvaničnika posetili su područje koje je teško stradalo zbog zemljotresa, a zatim i hotel u kojem su smešteni građani koji su zbog zemljotresa ostali bez svojih domova

Predsednici Srbije i Crne Gore Aleksandar Vučić i Milo Đukanović i premijeri Albanije i Severne Makedonije Edi Rama i Zoran Zaev obišli su jutros Drač, koji je najviše stradao u nedavnom zemljotresu koji je pogodio taj deo zemlje.

Četvorica zvaničnika posetili su područje koje je teško stradalo zbog zemljotresa, a zatim i hotel u kojem su smešteni građani koji su zbog zemljotresa ostali bez svojih domova.

Nakon obilaska, lideri četiri zemlje vraćaju se u Tiranu, gde će se održati susret lidera Zapadnog Balkana, na kojem ovog puta, učestvuje i predsednik Crne Gore.

(FOTO) OPUŠTENO, UZ HOR, ORKESTAR I PEVAČICU... Vučić, Rama i Zaev na donatorskom koncertu u Tirani!

Taj susret biće nastavljen sastankom sa predstavnicima međunarodnih organizacija i institucija, nakon kojeg će na konferenciji za medije obavestiti javnost o postignutom dogovoru.

Vučić je, nakon jučerašnjeg sastanka sa premijerima Albanije i Severne Makedonije, rekao da su u Tirani postignuti konkretni dogovori o saradnji te tri zemlje, kao i da ce sve biti finalizovano do sledeceg susreta, u Beogradu, krajem januara.

- Biće to istorijski susret zbog onoga sto ćemo do tada završiti - rekao je Vučić.

(VIDEO) KADA ALBANAC PREĐE U SRBIJU I POŽELI DA RADI, EVO ŠTA ĆE SE DESITI! Predsednik Vučić posle sastanka u Tirani PODELIO IZUZETNU VEST: Dogovorili smo nešto STRAHOVITO VAŽNO ZA SVE GRAĐANE, sledeći skup u Beogradu BIĆE ISTORIJSKI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran miljkovic

pre 4 godine

SVE JE OVO LEPO, sto Predsednik radi,ali najvise koristi ce opet imati Albanci i Makedonci,koji srpski radnik ili gradjanin ce pohrliti u Albaniju da radi, drugo koliki to mi imamo izvoz u Albaniju, znaci opet idemo njihovim kompanijama na ruku, a tek TRECE Albanci u datom trenutku mogu da ubace TERORISTA kod nas koliko zele,mi po obicaju gledamo samo JEDNOSMERNO.

Lane

pre 4 godine

Najvaznije od svega je sto je predsednik postigao dogovor !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija