• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovoonline

26.12.2019

18:53

NOVI SKANDAL U REŽIJI ŠIPTARA! Poslanici Samopredeljenja sa zastavom Albanije u poslaničkim klupama, PREKINUT RAD SKUPŠTINE!

Politika

NOVI SKANDAL U REŽIJI ŠIPTARA! Poslanici Samopredeljenja sa zastavom Albanije u poslaničkim klupama, PREKINUT RAD SKUPŠTINE!

Podeli vest

Poslanici Pokreta "Samoopredeljenje" danas su na početku konstitutivne sednice Skupštine Kosova na poslaničkim klupama istakli zastavu Albanije

Nacionalno obeležje Albanije postavljeno je na prvoj klupi na mestima koje pripadaju stranci sa najviše skupštinskih mandata. 

Posle konstitusanja Skupština je prekinula rad. 

Naredno zasedanje Skupštine Kosova bice zakazano naknadno, a novoizabrani predsednik parlamenta Glauk Konjufca iz Samoopredeljenja je rekao da ce o tome javnost biti blagovremeno obaveštena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovan

pre 4 godine

Nije to nikakav skandal, to je normalno za njih, skandal je sto mi o tome uopste pisemo, kako bre,, ljudi niko da svati da Kosovo nije vise nase i nikada nema ni da bude, osim ako neka 'cudna" bolest poubija samo albance.... gotovo je, zavrseno, to je njihovo i mogu sada da rade sta hoce. Tacka!!!!!

DADSA

pre 4 godine

valda nece retardirano posrano srbsko zname da postave

Skretnicar

pre 4 godine

Mogu da rade sta hoce i da pricaju sta hoce ALI U UJEDINENE NACIJE NE MOGU, sem ako se ne spoje sa Albanijom i prestanu da se zovu Kosovo !!!!!!!!!!!!!

Delija

pre 4 godine

E tebi jovanu bravo lepo si sve napisao zavrsena stvar i gotovo

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija