• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

22.01.2020

22:35

BILBORD PRED KOJIM JE VUČIĆ ZANEMEO U JERUSALIMU! Velika čast za Srbiju i spektakularan doček za srpskog predsednika! (FOTO)

Politika

BILBORD PRED KOJIM JE VUČIĆ ZANEMEO U JERUSALIMU! Velika čast za Srbiju i spektakularan doček za srpskog predsednika! (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, objavio je večeras na Instagramu zajedničku fotografiju sa svetskim državnicima posle svečane večere koju je u čast održavanja Petog svetskog foruma o Holokaustu "Sećanje na Holokaust - borba protiv antisemitizma" organizovao predsednik Izraela

Vučić je na nalogu ''budućnostsrbijeav" objavio i posebnu fotografiju na kojoj se rukuje sa izraelskim predsednikom Ruvenom Rivlinom.

 

 


Vučić je takođe objavio i fotografiju sa projekcijom srpske zastave na zidinama Starog grada i natpisa "Dobrodošli u Jerusalim".

- Hvala na divnoj dobrodošlici! - napisao je predsednik uz tu fotografiju.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala na divnoj dobrodošlici! #Serbia #Israel #UnitedinMemory75

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 22. Јан 2020. у 11:49 PST

 


Svečanoj večeri, koju je organizovao izraelski predsednik, prisustvovalo je oko 40 svetskih lidera, a Vučić je objavio i fotografije susreta sa više državnika.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

A,šta će Kurvinda Grabi Kiturović tamo?Da nije otišla na sudjenje,ili smakne još nekog Jevreja?A možda je otišla zbog aviona JBT18 cm. jer Hrvati nemaju ni to?

Stojan

pre 4 godine

Nikako ne mogu da razumem da su pozvani na komemoraciju i oni sto su masovno ubijali Jevreje u drugom svetskom ratu i oni koji su ih masovno deportovali u koncentracione logore. Mnogi od njih negiraju da su to radili i da su saradjivali sa Hitlerom. A neki kao Hrvati idu jos dalje i tvrde kako su se oni borili protiv Nemaca i da je njihov koncentrationi logor bio odmaraliste. Zasto takve pozivati?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija