• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.01.2020

22:50

INFORMER.RS SAZNAJE: BIA traži od Crne Gore snimke i informacije o premlaćivanju mladića zbog tri prsta!

Politika

INFORMER.RS SAZNAJE: BIA traži od Crne Gore snimke i informacije o premlaćivanju mladića zbog tri prsta!

Podeli vest

Bezbednsno informativna agencija Srbije obratiće se zvaničnim zahtevom Agenciji za nacionalnu bezbednost Crne Gore u kojem će tražiti sve relevantne informacije u vezi sa večerarašnjim divljanjem takozvanih crnogorskih patriota koji su pretukli mladića u centru Podgorice i to samo zato što je podigao tri prsta, saznaje Informer.rs

- Večeras na trgu u 18 časova DPS i vlast Crne Gore organizovali su doček vaterpolista, tu je bilo između 6000 i 7000 hiljada pristalica i navijača. Tu je bio predsednik Vlade Duško Marković, kao i ministar sporta i gradonačelnik Podgorice, a vrlo brzo skup se pretvorio u šovinističko divljanje i agresiju tako da su nakon skupa navijači divljali i provocirali okolinu, iznosili pogrdne anti-srpske i šovinističke parole. Jedan od prolaznika na magistrali Budva - Cetinje podigao je tri prsta u znak revolta, nakon čega je prebijen od strane 15, 20 navijača. Grupa momaka je potom zbog revolta organizovala sačekušu na izlazu i kamenovali su autobus tih navijača. Crnogorski mediji hoće da naprave da je taj momak isprebijan zato što je kamenovan autobus, ali to je bilo obrnuto. Nije isti stepen ugroženosti prebijanje i kamenovanje vozila - saznajemo iz dobro obaveštenog izvora.

 

 

 

 

Takođe, saznajemo da Veselin Veljović, direktor policije i Zoran Lazović, pomoćnik direktora policije preko svojih veza u mitropoliji crnogorsko-primorskoj pritiskaju da crkva osudi kamenovanje kako bi prebijanje palo u drugi plan.

- Organizatori skupa plaćali su od 30 do 50 evra da iz cele Crne Gore dolaze aktivisti, ali pod uslovom da bude najmanje tri čoveka u vozilu. Oni nisu skupili više ljudi i to ih je revoltiralo i krenuli su u agresiju - kaže izvor Informera.

BIA će uputiti zahtev Agenciji za nacionalnu bezbednst Crne Gore da se dostavi izveštaj sa posebnim akcentom na prebijanje ovog mladića. Uz sve to postoje i snimci koji to dokumentuju. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 4 godine

Hoce li nasa drzava Srbija konacno pritisnuti Montenegro drzavu, da ovi stanu sa nasiljem prema srpskoj deci u Crnoj Gori. Jesmo mi drzava ili banana republika. Jel Vucic rekao da ce stititi sve Srbe u regionu? Pa sta ceka? Da pocnu da ubijaju decu?

Azem

pre 4 godine

Milo je ljepo rekao srbi pamet u glavu ili dobicete batine hahaaa

jastreb

pre 4 godine

Srbi u crnoj gori moraju imati evidenciju svih koji su kršili postojeće zakone i delili svoju neku pravdu. Ovde je samo pitanje vremena pada šiptarskog izroda Mila a onda se mora imati pročišćenje crnogorskog društva i svako ko je uzimao pravdu u svoje ruke mora na sud bez obzira je li milogorac, crnogorac, musliman, hrvat, srbin...to važi ne samo za običan svet nego i MILOVIH DVORSKIH BUDALA.

Žika

pre 4 godine

BIA bi bilo bolje da juri crnogorske špijun po našoj administraciji, otprilike svaki drugi zaposleni, nego da se bavi crnogorski huliganima. Sve razumem, al bre dosta više!!! Treba reciprocitet uvesti otkaz za crnogorske junake po našim javnim preduzećima i naravno u BIA, gde su većina....

Crnogorac

pre 4 godine

Oce li ovo gospodin mandic presjednik vlade osuditi kao sto je osudio bacanje petarde na zastavu na ambasadi u Beogradu. Vlast u Crnoj gori nezna sta ce na ulicsma Crne gore protiv vlasti protestvuje preko 70% gradana. Nek se zapitaju ovi vladari rodeni u Niksicu i Mojkovcu sto je u ovim gradòvima najvise gradjana u protestu

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija