• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.01.2020

16:34

MIRKOVIĆ: Obradović nastavlja sa svojim bajkama i lažima

Politika

MIRKOVIĆ: Obradović nastavlja sa svojim bajkama i lažima

Podeli vest

Boško Obradović nastavlja sa svojim bajkama i sa iznošenjem laži za koje on smatra da nekoga mogu obmanuti i njegovom gazdi Ðilasu doneti nekakvu korist, poručio je danas šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković povodom optužbi lidera Dveri

 

Kaže da više nije bitna ni forma, količina "nebuloza" koje Obradović izriče, niti način, već "u svojoj žestokoj mržnji i panici odlazi korak dalje pa svoje laži nadograđuje sa još većim lažima".

U saopštenju ocenjuje da postaje mučno slušati čoveka, za koga kažu da je opljačkao čak i Hilandar, kako pokušava nekome da drži moralne lekcije.

- Još je bednije što u svojoj bolesnoj želji da postane ministar unutrašnjih poslova ne preza ni od čega, a iste te policajce koji pošteno obavljaju svoj posao blati svaki dan, želeo je da ih pregazi i kamionom, a od kada je Papić uhapsio Dabovića, Ðilasovog šuraka, tog požrtvovanog policajca besomučno napadaju, vređaju, nipodaštavaju i na taj način mu se svete samo zato što je radio svoj posao i sklonio dilera i drogu sa ulice, daleko od naše dece - naveo je Mirković.

Nazavo je Obradovića "siledžijom koji svakodnevno maltretira žene", a koji, kako kaže, po policiji udara još žešće i zbog Tocila, koji je uhapšen zbog droge, a u javnosti se priča da mu je kum.

- Kada se sve uzme u obzir, jasno je zašto Obradović histerično i monstruoznim lažima napada policiju. Sve ove izmišljotine su istinom ogoljene mnogo puta, ali džabe, kada možete da pokradete svetinje onda je jasno da nemate ni mrvicu morala, pa bez grama sramote možete da nastavite sa lagarijama uvek - rekao je Mirković.

Naveo je da rezultati koje je postigao Nebojša Stefanović kao ministar, policija i svi ljudi koji brinu o bezbednosti naše zemlje su istorijski i dodao da ih neće umanjiti "ovakve bljuvotine propalih i isfrustriranih političara".

Isto tako, dodaje, neće ni umanjeni cenzus od tri odsto pomoći Obradoviću da uđe u parlament, jer ga, dodaje, sada podržava samo uža familija, mada i kod njih je sve više neopredeljenih.

- Kada je Obradoviću, Ðilasu, Jeremiću sve tako idealno i kažu da je bojkot izbora sve jači, zašto su sve nervozniji i zašto se sve više bave izmišljotinama - pita Mirković.

Poručio je da će se rezultati Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića proveriti jako brzo, na izborima, pa će građani Beograda i Srbije sami reći kako su njih dvojica obavljali svoj posao.

Naveo je da je, i da po podršci koju imaju širom Srbije, a i sve većoj panici u SzS-u, svima jasno da Vučića, Stefanovića i SNS očekuje još jedna ubedljiva pobeda koja je plod predanog i požrtvovanog rada za bolje sutra naše zemlje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17