• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.02.2020

16:55

BOŠKIĆ, HOĆEŠ LUSTRACIJU? U REDU, POČNI OD ĐILASA I JEREMIĆA! Jugović Obradoviću OČITAO BUKVICU!

Politika

BOŠKIĆ, HOĆEŠ LUSTRACIJU? U REDU, POČNI OD ĐILASA I JEREMIĆA! Jugović Obradoviću OČITAO BUKVICU!

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović ocenio je da se Zakonu o lustraciji, za koji se zalaže lider Dveri Boško Obradović, najviše se raduju simpatizeri SNS, jer bi ovim zakonom trajno sa političke scene bili udaljeni Dragan Đilas i Vuk Jeremić

- Jedan, zato što je pljačkom RTS-a stekao nepristojno bogatstvo koje se meri stotinama miliona evra, a drugi zato što je na perfidan način učestvovao u stvaranju takozvane kosovske nezavisnosti - naveo je Jugović i saopštenju.

POSLE OVOGA BOŠKU BI BILO PAMETNIJE DA ĆUTI! Valentina Reković iz "1 od 5 miliona" rasturila lidera Dveri! (VIDEO)

 


Prema njegovim rečima, Obradović zakonom o lustraciji ne bi bio obuhvaćen, zato što je uneo kamen za kupus u Skupštinu Srbije, ali bi se sasvim sigurno preispitivali njegovi motivi saradnje sa tajkunom Draganom Đilasom i "najgorim ministrom u istoriji Srbije" Vukom Jeremićem.

- Svedoci u postupku protiv Boška Obradovića bi bili njegovi saborci koji su stvarali patriotski organizaciju Dveri, a koje je on oterao svojom odlukom da Dverima upravljaju moćnici koji su pljačkaškim privatizacijama uništavali Srbiju, razoružavali vojsku i urušavali integritet Republike Srbije na teritoriji Kosova i Metohije - zaključio je Jugović.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

Ne Branko,to je brod sa 4 luda kapetana koji napuštaju taj brod i to prvi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija