• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

08.02.2020

10:56

GRENEL POKLOPIO VESELJIJA! Ali, ambasadore, Aljbin je lažov - zakukao mu na Tviteru, a onda je zažalio što se javio!

Politika

GRENEL POKLOPIO VESELJIJA! Ali, ambasadore, Aljbin je lažov - zakukao mu na Tviteru, a onda je zažalio što se javio!

Podeli vest

Specijalni predstavnik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poručio je danas Kadriju Veseljiju da će mu rado objasniti zašto SAD podržavaju ukidanje taksi.

"Rado ću razgovarati s vama bilo kada i objasniti vam zašto Sjedinjene Američke Države misle da bi trebalo odmah da podržite ukidanje takse od 100 odsto", napisao je Grenel na Tviter profilu, odgovarajući na prethodni tvit Veseljija koji se juče obratio Grenelu rečima da je novi kosovski premijer Aljbin Kurti lažov i da je zabrinut sam zbog žurbe nove vlade da se pozabavi pitanjem taksi.

"Dragi ambasadore, Aljbin je lažov! Moj predlog o taksama je veoma jasan od januara 2019. godine. Aljbin ga nije podržao i vodio je kampanju protiv toga. Zabrinut sam zbog žurbe nove vlade da se pozabavi tim pitanjem bez konkretnog plana kojim se na prvo mesto stavljaju najbolji interesi Kosova", naveo je Veselji na Tviteru.

 

 

Grenel je prethodno, reagujući na izjavu Veseljija da Priština ne treba da ispuni zahtev Srbije i ukine takse, poručio da je ukidanje taksi zahtev SAD.

"Kadri, Sjedinjene Države traže da Kosovo ukine stopostotno uvećane takse. To šteti Kosovu i sprečava preduzeća da otvaraju nova radna mesta. Aljbin je tu u pravu", napisao je Grenel Veseljiju, koji je sada u opoziciji.

Veselji je juče napisao na svom Fejsbuk profilu da je zabrinut zbog "Kurtijeve preterane žurbe da ispuni zahtev Srbije".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Kurti bolje da uvuče rogiće, da mu ih Srbija ne bi utucala. Nikakav reciprocitet i glupi potezi dok se vodi borba za slobodne medije i ukupna normalizacija u izbornom procesu.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija