• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

29.02.2020

21:33

(VIDEO) NAJELITNIJA AMERIČKA NUKLEARNA PODMORNICA OZBILJNO OŠTEĆENA! Jedva se dovukla u Britanju na popravku, PENTAGON KRIJE KO JE, ILI ŠTA OBRUKALO MORNARICU SAD!

Vesti

(VIDEO) NAJELITNIJA AMERIČKA NUKLEARNA PODMORNICA OZBILJNO OŠTEĆENA! Jedva se dovukla u Britanju na popravku, PENTAGON KRIJE KO JE, ILI ŠTA OBRUKALO MORNARICU SAD!

Podeli vest

Američka podmornica SSN 788 Colorado Virginia Block III vratila se iz svoje prve vojne kampanje sa značajnim oštećenjima na površini

Prema saznanjima, podmornica se vratila iz vojne kampanje 20. februara ove godine. Po dolasku u novu pomorsku bazu u Velikoj Britaniji, podmornica je ozbiljno oštećena na površini.

Kako se navodi, ovo je bila prva vojna kampanja SSN 788 Colorado, tokom koje je podmornica prešla oko 39 hiljada nautičkih milja, delujući, uključujući i u arktičkim vodama.

Da bi opravdao veliku štetu, američki izvor tvrdi da ovaj problem postoji u svim flotama sveta naoružanim nuklearnim podmornicama, uključujući Rusiju i Veliku Britaniju.

NAJNOVIJA VEST! NATO POSLAO FLOTU LOVACA NA RUSKI BOMBARDER, ALI JE ON ODJEDNOM NESTAO! Sumnja se da Rusija ima tajno oružje...

Višenamenska podmornica Colorado SSN 788 pripada četvrtoj generaciji, osmišljenoj da se suprotstavi podmornicama na velikim dubinama, kao i za obalne operacije.

Izgradnja je započeta 2012., 21. septembra 2017. prebačena je u američku mornaricu, a 17. marta 2018. puštena u rad.

Ključne karakteristike: potpuni kapacitet 7.800 tona. Dužina 114,9 metara, širina 10,3 metra. Brzina 25 čvorova. Raspon krstarenja neograničen. Rok službe 33 godine. Pogon: reaktor S9G. Testovi vršeni na dubini od 240 metara. Posada sa 134 osobe.

BIĆE RATA! SUKOB RUSIJE I TURSKE U IDLIBU BOŽJI DAR ZA SPOLJNU POLITIKU SAD! Sada tek postaje vruće, ASAD VIŠE NEMA KUD, ako ne oslobodi Siriju, proći će kao Sadam!

Pogledajte i 10 najmoćnijih podmornica na svetu!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 4 godine

,, Napredna USA tehnologija, kao i legendarni F 35 još uvek nije usavšen " !!!!????

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija