• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S

05.03.2020

16:05

(FOTO) DOKAZ KOJI KRIJE MILIVOJE KATNIĆ ZA TRI MINUTA RUŠI "DRŽAVNI UDAR"! Đukanović u velikom problemu, ovo bi moglo da ga košta vlasti!

Politika

(FOTO) DOKAZ KOJI KRIJE MILIVOJE KATNIĆ ZA TRI MINUTA RUŠI "DRŽAVNI UDAR"! Đukanović u velikom problemu, ovo bi moglo da ga košta vlasti!

Podeli vest

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević kazao je da Milivoje Katnić sakriva dokumentaciju koju je dobio iz Srbije, a koju je dužan da dostavi Apelacionom sudu koji treba da odluci o žalbama

Demokratski front je pozvao glavnog specijalnog tužioca Srbije da nastavi izviđaj i da obavesti javnost regiona o utvrđivanju činjenica za slučaj šverca oružja koji su, kako navode, organizovali Milivoje Katnić i Mirko Velimirović.

- Ta istina je surova za Milivoja Katnića i Mila Đukanovića i njihove agenture u Beogradu da se ta istina saopšti građanima Crne Gore. Pozivam državne organe Srbije da odrade posao kako bi ova istina izašla na videlo i ne dozvoli da ih Katnić plaši izjavama Saše Sinđelića - istakao je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić na konferenciji za novinare.

U DF-u očekuju da će glavno specijalno tužilaštvo u Srbiji uraditi što je do njih i saslušati Katnića i Velimirovića o švercu oružja na Kosovu.

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević kazao je da Milivoje Katnić sakriva dokumentaciju koju je dobio iz Srbije, a koju je dužan da dostavi Apelacionom sudu koji treba da odluci o žalbama u slučaju "Državni udar".

On je podsetio da su oni na to ukazali prije mesec dana.

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević kazao je da Milivoje Katnić sakriva dokumentaciju koju je dobio iz Srbije, a koju je dužan da dostavi Apelacionom sudu koji treba da odluci o žalbama,

(FOTO) EVO KO SU MIRAŠEVI/MILOVI POPOVI! Rukopomazivanje ruleta: Malo kockar, malo mafijaš, malo Mirašev nindža - DA NIJE SMEŠNO, BILO BI ŽALOSNO! 

Jedan od lidera DF-a, Nebojša Medojević je kazao da su ukinute crvene interpolove poternice koje su bile raspisane za Asadom i Šavivom.

Knežević je pitao Čađenovića da li je on otvorio mejl nalog u ime Asada sa kojeg je pisao Šavivu da bi osnažio interpolovu poternicu.

KLJUČA U PRIŠTINI, ŠIPTARI ZARATILI! VESELJI OPTUŽIO KURTIJA DA "RADI ZA SRBIJU"! Tek je mesec dana na vlasti, a već su dve zemlje povukle priznanja lažne države!

- Jedva čekamo sutra Veljovića i Stankovića na Odboru za bezbednost da im izložimo ovu dokumentaciju - kazao je Medojević.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija