• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2020

17:02

NAPALI VUČIĆA ZBOG POMOĆI IZ KINE, A ONDA SE OGLASILA ANA! Bilt i Fabrici širili lažne vesti - BRNABIĆ IM ZAPUŠILA USTA! (FOTO)

Politika

NAPALI VUČIĆA ZBOG POMOĆI IZ KINE, A ONDA SE OGLASILA ANA! Bilt i Fabrici širili lažne vesti - BRNABIĆ IM ZAPUŠILA USTA! (FOTO)

Podeli vest

Fabrikovanje istine od strane ambasadora Evropske unije u Beogradu Sema Fabricija dovelo je do nesporazuma među visokim evropskim zvaničnicima, a jedan od njih je i Karl Bilt, koji je "prozvao" Srbiju zašto nije pohvalila pomoć koju je dobila od EU, dok je donaciju iz Kine dočekao lično predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Bilt je na društvenoj mreži Tviter napisao da je Srbija pravila senzaciju od pomoći koju je dobila od Kine, Vučić je čekao avion na aerodromu, dok je donacija EU prošla nezapaženo.

 

 

Glavni "krivac" za ovo je ambasador EU u Beogradu Sem Fabrici, koji je objavio da je tu pomoć finansirala Unija, propustivši da spomene da je ta organizacija platila samo avion koji je dopremio opremu za borbu i lečenje od virusa, a da je sve što je u avionu platila Srbija, ili je donacija iz Kine.

Foto: printscreen Tviter

Sa druge strane, ambasadorka Kine u Beogradu Čen Bo objavila je tvit u kojem je lepo navela da je "Solidarnost snaga", uz zastave Srbije, Kine i Evropske unije.

Foto: printscreen Tviter

Na sve ovo, oglasila se i premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je "očitala lekciju" Fabriciju, objašnjavajući da je EU platila samo transport pomoći iz Kine kao i medicinsku opremu koju je Srbija platila. Takođe, Brnabić je naglasila da se nada da Bilt nema lošu nameru ovim tvitom, već da je samo loše informisan.

Foto: printscreen Tviter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Uros

pre 4 godine

Hvalis se tudjim uspehom. Sram te bilo. Taj avion je skinuo podoficir. Uvek je tako bilo podoficiri rade da bi se oficiri kitili i bili nagradivani tudjim znojem

PANTELIJA

pre 4 godine

Оће то оће, ево пре неки дан, медицински техничари оперишу по болницама, а хирурзи седе и пију виски. Тако и подофицири. Знам неке подофицире који су се крили под степеницама или из шахте пуцали у зрак да се не замере домаћинима да би имали где да дођу на море када све прође, док смо се ми официри рвали са усташама.

Petar

pre 4 godine

Bilte, Bilte treba da te je sramota da se javis a kamoli nesto da kritikujes !!!! Nije Srbija ono sto je bila kada si Ti radio sta si hteo a sve pod izgovorom lazne demokratije EU, koja je i danas na delu !!!! Naucila "gospoda" iz EU da drze pridike i da se kite laznim perjem....sramote jedne. E pa malo cete da zaboravite na to !!!Dosta je bilo !!!! Bitni ste kao "lanjski sneg" !!!!

xxx

pre 4 godine

Dobro ga znamo kakav nam je " prijatelj" još od devedesetih. Lažov i to kakav.

Aleksandar

pre 4 godine

Kako pomoć ako smo platili. Ako sam ja dobro razumeo jedino što smo dobili je prevoz koji smo dobili od evropske unije a sve ostalo smo platili?

Sudija za prekrsaje

pre 4 godine

Karl Bilt bi morao da odgovara pred medjunarodnim zakonom i pred gradjanima Evrope zbog zlocina protiv covecanstva koju je pocinila Eu i koju predstavlja nacisticka hrvatska .

Fikus

pre 4 godine

Bravo za Anu što im je odbrusila javno, bitange licemerne, čak i u ovakvim okolnostima ne propuštaju da nam sapliću noge i nedvosmisleno zameraju saradnju sa Kinom. Kao poslednji dripci se sada oglašavaju a ćutali su kao zaliveni kad je EU zabranila svojim članicama da nam prodaju medicinsku pomoć, ne da nam poklone nego čak ni da nam prodaju. Mislim da je zaista vreme da se ozbiljno preispita opredelenje prema EU integraciji jer odande nema ni najmanjeg znaka da nas žele, naprotiv

miroljub

pre 4 godine

Tako to rade hoštapleri i zlikovci iz eu.Vest je puštena a demant našeg predsednika vlade ni u snu.

Delfin

pre 4 godine

Srbija mnogo pamti, ni ovo vam necemo zaboraviti

Vukadin

pre 4 godine

Kada prođe korona stiže Evropa... Pa..pa...

Čarapan

pre 4 godine

Jel to onaj Bilt iz devedesetih što satre narode u Jugoslaviji .

Jag

pre 4 godine

Zivim u Svedskoj i znam da ovo gospodin Bildt radi zlonamerno. On je srbomrzac i dobar fasista.

Dragan Razmislite

pre 4 godine

Kakav blam za Bilta i kakav fenomenalan odgovor Vučića i premijerke. I još nešto bitno, svi koji vole Srbiju znaju ko je Bilt koliko nas voli i hvala, ne treba ni dalje da nas hvali. Ali Bilt nije iz Srbije, a trenutno u Srbiji TV N1 otvoreno podriva državu i sistem pljujući na sve . Upravo je instruisala povratnike koji su smešteni u studentski centar. Ne mogu to više ni da gledam ni da slušam. Uradite nešto da se javno osude i da se već jednom čuje glas običnog naroda koji nije dužan da trpi direktne neprijatelje u svojoj zemlji. Ovo je početak, čuli ste onu Aleksić na konferenciji kavu zamenu teza protura e pa mislim da će biti sve gore i gore i dok je vreme treba im zbog njih to zabraniti.

ringispil

pre 4 godine

Savet nasim ZVANICNICIMA. Lazi koje objavljuju starni zvanicnici uperene protiv Srbije se demantuju direktnim PROZIVANJEM LICNOSTI vinovnika tih lazi. PA DA VIDIMO DA LI ONDA NECE OBJAVITI DEMANTI. Brnabic je trebala odmah da kaze vinovnik LAZI i neistine je KARL BILT praveci stetu samoj evropskoj uniji Gospodo iz unije da li treba prevarant i lazov da sedi u vasim redovima. TACKA. Onda neka se hohstapler pravda. FABRICI NISTA NE ZAOSTAJE. NISU to oni dali iz svojih dzepova da bi nesto kritikovali. Uostalom OVO JE SIGURNA PROPAST EU. Tamo mogu samo da ostanu samo oni koji su potpisali sebi smrtnu kaznu kao recimo ITALIJA kojoj namerno nisu pomogli jer je suvise kritikovala neke sujetne GUZICE. Znam da moderator nece objaviti ovaj post jer i u nasoj zemlji ima mnogo evropskih guzica.

Dragojlo

pre 4 godine

Bravo za Anu!!!Ziva,zdrava i vesela bila!!!Najbolja si,jedina koja ima poverenje!

Crni RS

pre 4 godine

Iskreno nisam bio tvoj obozavalac Brnabicka ali u ovo zadnje vrijeme sve vise i vise ti se klanjam i svidja mi se i tvoj rad i tvoje ponasanje,samo ostro i tim bjelosvjeckim hostaplerima sve ono u facu i na engleskom ali i na nasem reci,nek oni vode brigu o EU da im nebi trebala pomoc od nas ako ovako nastave.Sretno ti bilo

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija