• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2020

17:00

INFORMER SAZNAJE! Predsednik Vučić danima nije spavao zbog borbe da Srbiju odbrani od koronavirusa! STIGLI GA PREMOR I STRES!

Politika

INFORMER SAZNAJE! Predsednik Vučić danima nije spavao zbog borbe da Srbiju odbrani od koronavirusa! STIGLI GA PREMOR I STRES!

Podeli vest

Predsednik Srbije ne oseća se dobro, rekao je danas ministar Siniša Mali na predstavljanju mera podrške srpskoj privredi

Kako Informer saznaje od saradnika predsednika, reč je o premoru.

U pitanju je i stres zbog cele situacije izazvane epidemijom koronavirusa, ali i danonoćnog angažmana na merama da se sačuvaju životi građana Srbije.

Podsetimo, predsednik Vučić je prošle godine primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema i visokog pritiska. Tada je ministar zdravlja Zlatibor Lončar istakao da predsednik ima hronične, manje probleme sa srcem.

 

Predsednik je u poslednje vreme i sam isticao da veoma malo spava, kao i da je stalno pod stresom.

Inače, ministar Mali je najavio da će se predsednik obratiti javnosti u narednih 48 sati.

- Ovaj program je trebalo predsednik Vučić da predstavi, izvinjavam se u njegovo ime, ne oseća se dobro, nije sa nama, ali će se u narednih 48 sati obratiti - rekao je Mali u Palati Srbija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 4 godine

Vučko je car, čovjek sa vladom Srbije radi 24h kako bi pomogli narodu i zajedno sa medicinarima zaustavili ovaj virus. Kamo sreće da mi u Bosni imamo ovakvu vladu i presjednika.

tomas gustafsson

pre 4 godine

Da se što pre oporaviš i da čuvaš sebe barem malo koliko nas sve čuvaš i brineš! A onima koji ti ne žele dobro, kao hrišćanin, želim da se pokaju i vrate iz nemira u MIR BOŽIJI !

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Poštovani gspodine predsedniče, želim Vam sve najbolje!

Penzionerj

pre 4 godine

Predsednice Vucicu. Morate odmoriti. Sve ste uradili kao niko drugi. Sta ce biti, bice. Cuvajte se prvo zbog vase dece a i zbog nas. Puno pozdravlja i zdravlja.

Subotičanin

pre 4 godine

Hvala Vučiću za sve učinjeno. Predsednik za primer. Bori se kao lav za svoj narod. Svaka čast i svako poštovanje, iako nemam nikakve veze sa politikom, niti sam član bilo koje partije. Treba da obrati više pažnje na svoje zdravlje, sebe radi i radi svoje porodice, kao i nas građana Srbije koji mu verujemo i podržavamo i u ova teška vremena. Živeo nam AV.

Giša

pre 4 godine

Nedaj se legendo i želim ti brz oporavak jer bez tebe ovo ništa nebi bilo kako treba.Mi se možemo svi povješati

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17