• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić

01.04.2020

14:06

BANE I JA SMO BILI PRIJATELJI, TEŠKO MI JE DA GOVORIM! Ministar Trivan za Informer o smrti Branislava Blažića: Njegova tragedija pokazuje koliko je ovo strašno!

Politika

BANE I JA SMO BILI PRIJATELJI, TEŠKO MI JE DA GOVORIM! Ministar Trivan za Informer o smrti Branislava Blažića: Njegova tragedija pokazuje koliko je ovo strašno!

Podeli vest

Goran Trivan, ministar za zaštitu životne sredine, kaže da je šokiran i duboko potresen vešću o smrti njegovog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Branislava Blažića


- Nisam u stanju da dajem opširne izjave, jer se Bane i ja jako dugo znamo, nismo bili samo saradnici već i prijatelji. Teško mi je da govorim. Njegova smrt pokazuje koliko je ovo strašno i koliko treba da budemo svi ozbiljni i ozbiljno shvatimo ovaj virus. On se čovek pola svog života bavio životnom sredinom još dok je bio u Kikindi. U stalnom sam kontaktu s njegovom porodicom i koristim i ovu priliku da njegovoj porodici, prijateljima i ekolozima izrazim najdublje saučešće. O daljim koracima ćemo vas obaveštavati - kaže Trivan za Informer.


Blažićeva supruga i sin nalazili su se izolaciji od trenutka kada se javila sumnja da je i on oboleo. Na svu sreću, oni su dobro.

- Dragana i dete (12) su u izolaciji i dobro su što se koronavirusa tiče. Mi ćemo se potruditi da ih pomognemo na svaki mogući način, da ne budu sami, ni ona ni dete, i to ne samo sada nego i kada sve ovo prođe - kaže Trivan.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija