• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

18.04.2020

09:57

LICEMERI NAJLICEMERNIJI! Brutalan napad na predsednika - sad im smeta što je Danilo Vučić na Sajmu, a da je u bolnici smetalo bi im što je u bolnici!

Politika

LICEMERI NAJLICEMERNIJI! Brutalan napad na predsednika - sad im smeta što je Danilo Vučić na Sajmu, a da je u bolnici smetalo bi im što je u bolnici!

Podeli vest

Novnarka BIRN-a Ana Novaković pružila je još jedan, neoboriv dokaz iracionalnosti i nenormalnosti svih napada na porodicu predsednika Vučića!

Naime, novinarka BIRN-a kao brine za bezbednost sina predsednika Vučića, koji je kao i svaki normalan građanin dobio uput za boravak u privremenoj kovid bolnici na Sajmu. 

Foto: printscreen

Naravno, nema tu brige ni za zdravlje. Ni za bezbednost. Jer šta god da je uradio, a samo je postupio po nalogu lekara, bio bi kriv -  što je živ. I što je Vučićev sin.

Da podsetimo, deca predsednika Vučića, Danilo i Milica, kao i mnogi drugi njihovi vršnjaci volontirali su, Danilo je sve vreme radio u Areni, a predsednik Vučić nikada nije dozvoljavao niti tražio bilo kakav poseban tretman za svoju decu.

Foto: printscreen

I sada im ni to ne valja! Da budemo sasvim jasni, ovde nije reč ni o kakvoj brizi novinarke, već je cilj da se uvek i u svakom kontekstu napadne porodica predsednika. Sasvim je jasno da bi ta ista novinarka kukala što nije na Sajmu da slučajno nije otišao tamo.

Najlicemernijim licemerima odgovorila je i premijerka Ana Brnabić, i objasnila u čemu je stvar:

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rale

pre 4 godine

Danilu zelim sve najbolje,sto zelim svoj deci neka bog podari i njemu i svim decama bez obzira cija su,prvo zdravlje pa sve ostalo.a licemerima,folirantima i izdajnicima koji se toboz brinu za zdravlje Danila,predlazem da pogledaju film,VALTER BRANI SARAJEVO,mozda ce nesto shvatiti,pa i nauciti

Lala od Banata

pre 4 godine

Samo jedno pitanje. DA LI DOTICNA NOVINARKA IMA DECE ? Mozda je njeno ponasanje " Samo od losega pica " Hriscanski Oprostimo joj ne zna sta radi Po Njegosu Blago onome ko mlad poludi njegovo je carstvo dovjeka.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija