• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2020

21:44

DIVLJACI! BASTAĆEVI BANDITI RUŠE GRADILIŠTE NA DORĆOLU! Cilj - onemogućiti normalan život Beograđanima po ukidanju vanrednog stanja! (VIDEO)

Politika

DIVLJACI! BASTAĆEVI BANDITI RUŠE GRADILIŠTE NA DORĆOLU! Cilj - onemogućiti normalan život Beograđanima po ukidanju vanrednog stanja! (VIDEO)

Podeli vest

Grupa bandita predsednika Opštine Stari Grad Marka Bastaća okupila se večeras, tokom policijskog časa i počela da ruši gradilište na Dorćolu

Bastaćeva rušilačka ekipa divlja i uništava postavljanje saobraćajne infrastrukture na uglu ulica Žorža Klemensoa i Venizelosove. U tome im pomaže i partijski kolega predsednika Opštine Branko Miljuš.

Na ovaj način, Bastać i grupica divljaka oko njega nastavlja politiku koju sprovode sve ovo vreme, politiku rušenja i izazivanja haosa. Jedini cilj im je da unište grad i onemoguće normalan život ljudima posle vanrednog stanja, jer ruše novu saobraćajnu infrastrukturu koja treba da bude spremna za Beograđane kada se ukinu mere borbe protiv koronavirusa.

Taman kada su građani prestonice dočekali trenutak popuštanja mera, Bastaćevi sledbenici trude se da im upropaste grad i normalno funkcionisanje posle epidemije. 

 

Pogledajte kako je huligan koji je mučio svog kuma Marko Bastać srećan što zaustavlja život.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
VESNA

pre 3 godine

ZASTO SE NE POSTUJE POLICIJSKI CAS I UHAPSE SVI KOLI GA KRSE. ZAKON VAZI ZA SVE , PA I ZA DIVLJAKE.

Ivica

pre 3 godine

То нису дивљаци....то је стока....

Petar

pre 3 godine

VANREDNO STANJE U DRZAVI !!! HAPSI BAGRU ODMAAH !!!! Ne razumem, sta ceka policija !????????????

Laki 56

pre 3 godine

U Nemackoj to rade demokratski I prrbijaju kad nema Kamera, kao neki Dan u Berlin. Rasturi tu bandu iposalji je gde joj je mesto!!!

ROKISA2015

pre 3 godine

ZTVARAJTE,HAPSITE KOLOVODJE. OVO SE VISE NEMOZE GLEDATI. STEFANOVICU POKRENI ZAKONITO DELOVANJE POLICIJE

Kaya

pre 3 godine

Gospodine predsedniče, mnogo ste blagi.. Po kratkom postupku.. Koliko znakova, toliko rebara.. Ovo je prevazišlo svaku meru.. Kakva demokratija?!! Dajte Vi njima demokratiju....Lezilebovicima ni jedna vlada ne odgovara...

Boris M

pre 3 godine

- A zašto ovaj žuti kreten nije smenjen sa mesta predsednika opštine Stari Grad i zašto u toj opštini nije do sada uvedena prinudna uprava !? - Da podsetim, ovaj degenerik je sa zaposlenima u opštini prošlog leta pravio skoro mesec cirkus na Trgu Rebublike ometajući radnike da završe posao.

Dusan Silni

pre 3 godine

Hajde sto lazete, lepo recite pravi razlog zasto su izasi i sta se sve radi za vreme policijskog casa? Hajde

dragan

pre 3 godine

ja sam srbin ne zivim u srbiji zivio sam 5 god ka izbjeglica redovno pratim desavanja u srbiji i ne mogu da svatim da neko krsi ustav i zakon da neko remeti javni red i mir da neko preti institucijama sistema smrcu i da za ti brutalnost i vulgarnos ne bude u najmanju ruku priveden na odgovornost.

dragan

pre 3 godine

Vlast me sad iskreno pocinje nervirati. Ne nerviraju nas vise ti banditi NEGO VI KOJI IM DAJETE MEDIJSKI PROSTOR i VLAST KOJA IH NE SANKCIONISE!!! ZASTO NE POHAPSITE OVU BAGRU?? Sta hocete, da MI izadjemo na ulice da ih susretnemo i da im kolena, kukove i glave porazbijamo. Da li bi onda nas bar pohapsili???

Vla

pre 3 godine

Naplatite im stetu I pravac zabela, prvo pare, za rusenje, krsenje policijskog casa, izazivanje nereda, PA sve to da na kraju krivicno goniti

Skretnicar

pre 3 godine

Gde su ona vremena kada je u policiji vladalo usmeno naradjenje :" Uhapsi i privedi nesto ce vec oni priznati". Po unutrtasnjosti uhvate coveka za vreme pooicijsko sata i odmah kazna, samo izgleda da u Beogradu ne vaze zakoni i propisi ? Uostalom i ne vaze za neke osobe. Dosta tog gledanja i ... da se narod ne uznemiri samo batina pravi red.

Saša

pre 3 godine

Stefanoviću, Rebiću..... pa šta još treba da se desi (kršenje policijskog časa, uništavanje javne imovine...) kako bi ovu bagru procesuirali i privedeli pravdi. Ovo da učini bilo koji drugi građanin, momentalno bi usledila reakcija policije i tužilaštva.

veronika

pre 3 godine

UHAPSITI I KAZNITI ODMA , KAO I OSTALE LJUDEKOJI NISU POSTOVALI POLICIJSKI CAS. SRAM IH BILO.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija