• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

04.05.2020

19:41

PRE BIH PODNEO OSTAVKU, NEGO PRISTAO DA SE NA PRITISAK SPOLJA FORMIRA TEHNIČKA VLADA! Vučić odgovorio protivnicima: Na vlast se dolazi samo većinom na izborima!

Politika

PRE BIH PODNEO OSTAVKU, NEGO PRISTAO DA SE NA PRITISAK SPOLJA FORMIRA TEHNIČKA VLADA! Vučić odgovorio protivnicima: Na vlast se dolazi samo većinom na izborima!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas delu opozicije, koja je ranije najavila bojkot, da izađe na izbore i iskoristi, kako je naveo, nezadovoljstvo građana uvođenjem vanrednog stanja. On je dodao da neće dozvoliti da se na pritisak spolja formira tehnička Vlada, jer se na vlast dolazi samo većinom na izborima

- Pre bih podneo ostavku, nego dozvolio tako nešto. Vidim da se lome da li da izađu. Imaju veliku šansu, ja ih pozivam da to iskoriste, narod je nezadovoljan, ne može da razume da smo štitili njihovo zdravlje, da nismo iz hira uveli vanredno stanje, neka to iskoriste, želim im uspeh - rekao je Vučić na konferenciji za novinare posle sastanka sa predstavnicima devet političkih lista koje su najavile učešće na izborima.

VUČIĆEVI PROTIVNICI PRETE PROLIVANJEM KRVI GRAĐANA SRBIJE! Saša Janković poslao pismo predsedniku: Odloži izbore ili ćeš se suočiti sa BESOM RAZJARENOG NARODA!

 



Upitan o najavama dela opozicije da će se okupiti večeras i demonstracijama koje su najavljene za 7. maj, te da li očekuje dodatne napade iz opozicije nakon što je odlučeno da izbori budu 21. juna, Vučić je poručio da svako treba da radi svoj posao, a da će on da gleda kako da otvori novi naučno- tehnološki centar u Nišu, u Kragujevcu, kako da dovede nove investitore...

- Oni neka gledaju kako će da me sruše, nemam problem, jedino moraju da se drže zakona, tu nema neke filozofije - rekao je Vučić i istakao da se vlast dobija na izborima.

Komentarišući najavljena okupljanja, Vučić je rekao da ih se ne plaši.

- Da li će da viču? Pa, kako će da viču, misliće na moju decu, neće valjda moja deca da slušaju Vučiću pe*eru, lopove, ludaku, pa sve su to slušali na televizijama, a ne preko zvučnika u jednom delu grada - rekao je Vučić.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija