• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2020

10:55 >> 11:08

UDARALI GA, ŠUTIRALI I ISCEPALI MU SAKO! EVO KAKO SU BOŠKO OBRADOVIĆ I NJEGOVI FAŠISTI NAPALI POSLANIKA MARIJANA RISTIČEVIĆA! (VIDEO)

Politika

UDARALI GA, ŠUTIRALI I ISCEPALI MU SAKO! EVO KAKO SU BOŠKO OBRADOVIĆ I NJEGOVI FAŠISTI NAPALI POSLANIKA MARIJANA RISTIČEVIĆA! (VIDEO)

Podeli vest

Lider Dveri Boško Obradović i nekoliko njegovih pristalica divljački su jutros ispred glavnog ulaza u Dom narodne skupštine napali poslanika vladajuće koalicije Marijana Rističevića, udarali ga, šutirali i pocepali mu sako. Obradović je napao i ministra zdravlja Zlatibora Lončara


Pogledajte kako su Obradović i njegovi divljaci napali Rističevića:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
carapan74

pre 3 godine

Да ли треба неког да убије Бошко Обрадовић, да би се зауставио у својој намери? Докле бре више овако? Ко му даје за право да се овако понаша? Узмите му имунитет, и дајте да одговара за своје поступке.. Да ја овако, као обичан грађанин, кренем њега да пљујем, и цепам му сако, сада би се дигла кука и мотика, као пре неки дан, када је "плакао" Ђилас..

Dana

pre 3 godine

Pitanje za ministra Mup-a: zašto se izgrednici i siledžije ne hapse???

Mara

pre 3 godine

Molim vas lepo a gde je tu policija,uhapsiti boskica pod hitno dok nije neko stradao,covek jednostavno nezna sta hoce .....

branko1

pre 3 godine

Dosta bre te lažne "demokratije". POLICIJO hapsi tu bitangu I ološa,zajedno sa njegovom smrdljivom bratijom ili dajte ostavke I "brišite"da bi došli na vlast oni koji SMEJU I hoće da nas zaštite od ovakvih propalitisa I zadnjih ološa I bitangi.DRŽAVO reaguj konačno !!!!

Luka

pre 3 godine

Aloo,sta radi policija ???? Hapsite tog ludaka vise,zar treba da ubije nekog da bi napokon neko reagovao ??? Zar je jedan ludak Obradovic jaci od vlade i drzave. U drugoj evropskoj drzavi bi bio davno iza resetska !!

Rade

pre 3 godine

Predsedniče, do kada će se ovakve stvari tolerisati i dopuštati, pojedincima ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Mrgud

pre 3 godine

Sram te bilo Bosko....ovako hoces vlast?silom?....svojstveno tebi...mars!

BojanBgd

pre 3 godine

Shaka jada maltretira narod. Dokle bre vise ovo divlja ko ponasanje. Vucicu pozovi narod na ulicu da vide ove izdajnicke barabe sta mislimo o njima. Hapsite tu bagru od ljudi

Boban55

pre 3 godine

Danas je najbolje biti Bošić. Njemu ni Država Srbija ne može ništa. Dokle više bre više?

Dragan

pre 3 godine

Nek' se javi ko ovo sve dozvoljava? Prebili poslanika pred vratima narodne skupštine. Bruka za UžaS(rbija). Ljotićevac i četnički vojvoda uredno primaju poslaničke plate i sve što su izmislili da im se plaća. Važno je da su redovno u restoranu i da jedu za male pare.

Brana

pre 3 godine

Smeta im Rističević koji uvek smireno i argumentovano raskrinkava kriminalne pojave. Vikati čoveku da je ološ, đubre, lopov,.. Strašno.

neca

pre 3 godine

Za ovo je krivo obezbeđenje Skupštine jer nisu radili svoj posao.Tačka.

Rada

pre 3 godine

Bas je hrabr ovaj Obradovic, sa svojim coporom napa novinarke i Risticevica. Da je sam pobegao bi od klinca od 12 godina. Nasilnika treba sto pre izolovati od normalnih ljudi i kazniti kao i njegovu nasilnicku bandu

Rajko

pre 3 godine

Ne zovu se oni Dveri nego ZVERI. Naoruzajte sve poslanike sa suzavcem pa neka im odmah u lice nasprejaju malo suzavca.

Banat

pre 3 godine

Bosko O.: “Demokratskim putem se borimo.” Ovde nema ni D od demokratije. Sputavate slobodu kretanja i nasilnicki se ponasate prema politickim neistomisljenicima. Udji u Skupstinu pa se bori recima ali pristojnim recnikom. Ovako pokazujete i dokazajute sve navode koji kazu da ste fasisticko udruzenje. Pozdrav iz Banata.

ignjat

pre 3 godine

Potpuno mi je jasno što se Boško onako batrga pred Skupštinom Srbije i što kidiše na poslanike i ministre! Treba opravdati platu za koju nisi morao da ideš na posao, za koju nisi ostvario nikakav rezultat, pa i sponzorstvo jer sponzori to i očekuju. Samo mi jedna stvar nije jasna, jako me zanima koji je to narod koji će glasati za ovakvog čoveka!?

suzana

pre 3 godine

Narod će tebi da sudi mamu li ti jebem koja te rodi tako retardiranog.Zar misliš da će narod da glasa vas narkomane i siledžije.Pa neće zato i divljaš barabo.Svako ko za tebe glasa podhitno da ode na pregled kod neuropsihijatra

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija