• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2020

11:14

BRNABIĆ OGORČENA: Fizičko nasilje jedina politika SzS!

Politika

BRNABIĆ OGORČENA: Fizičko nasilje jedina politika SzS!

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić osudila je danas incident ispred Skupštine Srbije, uz ocenu da je fizičko nasilje bez svake sumnje jedina politika Boška Obradovića, Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića


- Najsnažnije osuđujem novi akt fizičkog nasilja Saveza za Srbiju koji je bez svake sumnje jedina politika Obradovića, Ðilasa i Jeremića. To smo videli u Skupštini Srbije u sredu, to smo mogli da vidimo ispred Predsedništva i to ponovo gledamo na ulazu u parlament - navela je Brnabić.


Ona je istakla da nasilje i fašizam u Srbiji nikada neće proći jer, kako je navela, "deklarisani ljotićevci poput Boška Obradovića nikada nisu i nikada neće imati u građanima Srbije imati svoje saveznike".

Brnabić je istakla da će Vlada Srbije poštovati parlament i da će uraditi sve da bi bio sačuvan najviši zakonodavni dom od svake vrste vandalizma.

Predsednik Dveri Boško Obradović, nekoliko poslanika i simpatizeri stranke "blokirali" su danas stepenište na ulazu u Dom Skupštine Srbije, a u jednom trenutku došlo je i do guranja Obradovića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara, kao i sa poslanikom Marjanom Rističevićem.

Na dnevnom redu današnje sednice je Predlog zakona o izmeni i dopuni Zakona o izboru narodnih poslanika i Predlog zakona o izmeni Zakona o lokalnim izborima, koje je podnela Vlada Republike Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!
Šta se dešava

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!

Redžep Tajip Erdogan još jednom je demonstrirao svoje majstorstvo političke fleksibilnosti. Na susretu sa Vladimirom Putinom na marginama samita ŠOS u Astani, Erdogan je pozvao ruskog lidera u Tursku. On je obećao da će Turska naručiti izgradnju nove nuklearne elektrane od Rusije, da će kupovati više prirodnog gasa i da će generalno povećati bilateralni trgovinski promet na 100 milijardi dolara.

03.07.2024

22:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija