• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2020

16:22

BOŠKOVA BANDA, PO NAREDBI ĐILASA, ŽELI DA IZAZOVE GRAĐANSKI RAT! Milenko Jovanov: Ne biraju sredstva da dođu na vlast!

Politika

BOŠKOVA BANDA, PO NAREDBI ĐILASA, ŽELI DA IZAZOVE GRAĐANSKI RAT! Milenko Jovanov: Ne biraju sredstva da dođu na vlast!

Podeli vest

Po naredbi Dragana Đilasa, fašistička banda predvođena Boškom Obradovićem nije samo napravila novi u nizu incidenata. Radi se, zapravo, o potpuno bolesnoj ideji da se u Srbiji izazove građanski rat, nakon koga bi se nekako dočepali vlasti, jer demokratskim i mirnim sredstvima ne mogu, rekao je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

- U tom kontekstu i sa tim ciljem, već nekoliko dana unazad ne nastupaju samo njegova fašistička pseta, već i svi Đilasovi plaćenici i mediji koji su pod njegovom kontrolom. Samo su im uloge različite. Njegovi plaćenici i mediji danima horski govore o tome da je Srbija na ivici građanskog rata, čime pripremaju javnost za ono što smeraju da urade, istovremeno upirući prstom u vlast, iako sve incidente, fizičke i verbalne napade, prave samo oni. Sa druge strane, fašističke horde imaju zadatak da izazovu požar koji će zapaliti  Srbiju.

Samo potpuno poremećenoj osobi, operisanoj od svake odgovornosti prema sopstvenoj državi i životima građana, može da padne na pamet da radi sve ovo. Samo ozbiljno poremećen čovek može i da pomisli da ponovo Srbi ubijaju Srbe, samo zbog njegove nezajažljive želje da se dočepa vlasti. Na žalost, takvi su danas pokazali da ih ima.

Slika Đilasove Srbije je krvava glava narodnog poslanika Marjana Rističevića, koga na njegovom radnom mestu linčuju Đilasovi fašistički psi. Ko kaže da svoje pse već sutra neće pujdati da upadaju ljudima u kuće?

Zato, ta slika Đilasove Srbije, ne može i ne sme postati i slika Srbije. Dužni smo da se ovome narastajućem zlu suprotstavimo i kao društvo i kao pojedinci, istovremeno vodeći računa da na ne učinimo ništa što bi išlo u prilog ostvarenja njihovog suludog plana - zaključuje Jovanov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 3 godine

Žuta marioneta postaće uskoro narodna meta. Neko će da prestetne šonju u razbije mu njonju ! Prevršio je sve mere i mnogo s...s....s.... svašta priča !

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija