• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.05.2020

08:11

(FOTO/VIDEO) BOŠKO SE NASPAVAO, NAJEO, NAPIO, PA SE SAD VRATIO DA NAS SVE ZA*EBAVA!

Politika

(FOTO/VIDEO) BOŠKO SE NASPAVAO, NAJEO, NAPIO, PA SE SAD VRATIO DA NAS SVE ZA*EBAVA!

Podeli vest

Pošto je celu noć spavao u poslaničkoj kancelariji gde su mu najbliži saradnici donosili kese pune hrane, Boško Obradović se jutros vratio na stepenište ispred Parlamenta da glumi štrajk glađu.

Obradović svojim novinarima tvrdi da štrajkuje na isti način kao Toma Nikolić 2011. godine, ali to je strašna, notorna laž.

Pored Nikolića su pre devet godina, podsetimo, sve vreme 24 časa dnevno bile TV kamere, po nekoliko ekipa novinara. A Boško je noćas sam “spavao” u poslaničkoj kancelariji dok su mu najbliži saradnici donosili pune kese iz prodavnica.

Foto: Informer

Neće biti da je u njima bila samo voda.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 3 godine

tako je to kad narod bira kriminalce a kako neko moze da ulazi u skupstinu kao da je to njegova prcija

nibrs

pre 3 godine

Zbogom Srbijo!!! Pitam se koja budala bi još investirala u Srbiji! Law & Order

englezii

pre 3 godine

A koga moze da cudi takvo ponasanje jednog debila kakav je nacista obradovic ! nacista a ne fasista ! On je u pocetku bio asista a onda se transformisao u nacistu i t vrlo ocigledno !

zulu

pre 3 godine

Dobro sam ja rekao ali vi necete da objavite . Pa to je poceo Ramazanski post !

Vladan

pre 3 godine

To dokazuje koliko je veliki vernik i veliki Srbin

ĐILASOV "DANAS" PLJUNUO U LICE SVIM ŽRTVAMA FAŠIZMA! Objavili još jednu idiotsku karikaturu na kojoj predsednika Vučića porede sa Hitlerom!
Politika

ĐILASOV "DANAS" PLJUNUO U LICE SVIM ŽRTVAMA FAŠIZMA! Objavili još jednu idiotsku karikaturu na kojoj predsednika Vučića porede sa Hitlerom!

Niskotiražni tabloid danas, koji je pod direktnom kontrolom lidera SZS Dragana Đilasa, objavio je na naslovnoj strani sramnu Koraksovu karikaturu na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazan kao Adolf Hitler, čime je ovaj sada već dokazano opsukni medij, pljunuo u lice svim žrtvama fašizma i nacizma

11.05.2020

07:26 >> 09:24

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija