• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

13.05.2020

18:20

ĐUKANOVIĆ RIZIKUJE USTANAK NARODA, DODIK RAZOBLIČIO MILA! U toku je udar na SPC, Podgorica želi da uništi SPC na prostoru Crne Gore!

Politika

ĐUKANOVIĆ RIZIKUJE USTANAK NARODA, DODIK RAZOBLIČIO MILA! U toku je udar na SPC, Podgorica želi da uništi SPC na prostoru Crne Gore!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ističe da je neprihvatljivo da Crna Gora koristi državnu silu i zloupotrebljava pravosudni sistem da bi se obračunala sa sveštenstvom Srpske pravoslavne crkve

Dodik je ocenio da je to dodatni udar na SPC, koji dokazuje da crnogorska država ima plan da devastira SPC na prostoru Crne Gore, prenosi portal RTRS.

On je, komentarišući najnovija dešavanja u Crnoj Gori, rekao da će Crna Gora morati da se suoči sa ogromnom voljom naroda koji se i u uslovima epidemije virusa korona bori za svoju crkvu i njene svetinje i imovinu.

(UŽIVO) HAOS U CRNOJ GORI SE NE SMIRUJE! Hapšenja u Budvi, Demokratski front poslušao APEL mitropolita Amfilohija, oglasio se Episkopski savet!

Kako je rekao, plaši se da crnogorska vlast nije ništa naučila iz lekcije o nametanju zakona o oduzimanju crkvene imovine u Crnoj Gori, koji bi trebalo da bude ukinut.

KORONOM NA SPC, MILOGORACI UPOTREBILI VIRUS ZA OBRAČUN SA SRBIMA! Matija Bećković: Zemlja se pod Milovim režimom odavno provalila!

- Oni su naprosto otišli korak dalje, zatvarajući vladiku i sedam njegovih sveštenika. U svakom slučaju, to je neprohvatljivo -, rekao je Dodik i dodao da je epidemija virusa korona samo izgovor za drsko ponašanje crnogorskih vlasti i njihov obračun sa narodom, SPC i vernicima u Crnoj Gori.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija