• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2020

22:05

OD TRADICIONALNIH VREDNOSTI DO GEJ PARADE! Boškić obrnuo ćurak: Ako budemo vlast, bićemo garant svih gej prava! (VIDEO)

Politika

OD TRADICIONALNIH VREDNOSTI DO GEJ PARADE! Boškić obrnuo ćurak: Ako budemo vlast, bićemo garant svih gej prava! (VIDEO)

Podeli vest

Lider Dveri Boško Obradović gostujući u Utisku nedelje izjavio je da će, ako jednoga dana dođe na vlast, biti garant svih gej prava

- Mi moramo da budemo garant demokratskih vrednosti drugačijih mišljenja, prava drugih na njihovo izražavanje. Bićemo garant zato što su i to građani Srbije - rekao je Obradović.

Pripadnici Dveri oduvek su se ponosili vrednostima za koje se zalažu, stavljajući porodicu i crkvu na prvo mesto. Takođe, žestoki su protivnici gej parade. Bar su to bili do sada.

Međutim, pošto smo se uverili da Boškić poslednjih dana menja mišljenje preko noći, ovo i nije tako veliko iznenađenje.

Pogledajte kako je to izgledalo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 3 godine

Alo Mars, Zemlja zove! Jel ovaj neki marsovac, šta je ovo, koja je ovo dijagnoza? Jel postoji ovakav slučaj u istoriji psihijatrije? Koliko je ovo ličnosti? Podvojena ličnost, triplirana ili neka multiplicirana? Gde je onaj "nacionalista", "patriota", "borac za tradicionalne vrednosti, porodicu", "Mahatma Gandi"! Da ne spominjem onog nasilnika, fašistu itd...! Bilo bi dobro kad bi mogao da se dogovori sam sa sobom šta bi on želeo da bude (kad poraste)! Možda "Napoleon"!

Zoran

pre 3 godine

Na srecu vlast nikad neces biti ali zato si vec peder

zoki

pre 3 godine

Koji si ti moralni bednik kad pljujes sam svoje principe da bi ostao u skupstini

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija