• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2020

15:49 >> 16:14

(FOTO) ĐILASOV BOJKOTAŠ UDARIO SERGEJA PESNICOM U GLAVU U CENTRU BEOGRADA! Napadač na lidera PSG odmah uhapšen!

Politika

(FOTO) ĐILASOV BOJKOTAŠ UDARIO SERGEJA PESNICOM U GLAVU U CENTRU BEOGRADA! Napadač na lidera PSG odmah uhapšen!

Podeli vest

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović pretučen je danas u centru Beograda. Kako Informer saznaje, danas ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore njega je napao jedan od zagovornika bojkota izbora. Napadač i još jedna osoba koja je bila s njim odmah su uhapšeni

 

Kako saznajemo, napadač je pitao Sergeja Trifunovića: Je l' ti Vučić dao pare? 

Sergej mu je odgovorio: "da, Vučić i Đilas" i okrenuo se. Zatim ga je napadač udario pesnicom u glavu. 

Foto: Printscreen

Prema našim saznanjima, reč je o Željku A., sa kojim je bio i Milorad Đ. kod koga je pronađen šrafciger. 

Obojica su odmah posle incidenta uhapšeni.

Član predsedništva PSG Pavle Grbović rekao je za portal Nova.rs da je prolaznik Trifunoviću vikao da je "izdajnik" i da mu predsednik Srbije Aleksandar "Vučić skuplja potpise za listu".

- Nakon kraće verbalne rasprave čovek je Trifunovića udario pesnicom u glavu - rekao je Grbović i dodao da je Trifunović dobro.

Po njegovim rečima, došla je policija i "sklonila sa strane" čoveka koje je napao lidera PSG, ali je dodao da nema informacije da li je ta osoba potom i privedena.

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Mir, oči povadili! To sam čuo da ljudi kažu pametnjakovićima! Điki lopov je uporan za bojkot! I on zna da ga mi znamo i da zato za njega nećemo da glasamo! O jeee.., ovo ispade rima! Pa nije ni on glup koliko izgleda!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija