• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.06.2020

11:40

(VIDEO) MENI BI NAJVIŠE PRIJAO DŽAK, ALI... Vučić u kompaniji Adient: Nadam se da će ovo postati praksa u svim drugim fabrikama!

Politika

(VIDEO) MENI BI NAJVIŠE PRIJAO DŽAK, ALI... Vučić u kompaniji Adient: Nadam se da će ovo postati praksa u svim drugim fabrikama!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska novootvorene fabrike "Adient" u Loznici, posetio je i prostoriju sa odmor i relaksaciju zaposlenih, a ono što je tamo zatekao ga je oduševilo...


- Nalazimo se u sobi za odmor u fabrici Adient u Loznici, a ne, verovali ili ne, u nekom sportskom centru. Ovde radnici, a ima ih oko 800, kad odu na pauzu, mogu da igraju pikado, bilijar, mogu da udaraju u džak... Nadam se da će ovo postati praksa u svim drugim fabrikama u Srbiji. Ovo izgleda odlično... Meni bi najviše prijao džak, iako sam odavno snagu izgubio, ali možda se nekad vratim u formu - rekao je Vučić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nadam se da će ovo postati praksa u svim drugim fabrikama! #Adient

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 4. Јун 2020. у 2:20 PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija