• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.06.2020

11:15

BEDNICI! Đilasovi mediji pokrenuli hajku izmišljajući kriminalce u društvu Danila Vučića, a ćute o Boškovim vezama sa čovekom koji ima DEBELI DOSIJE! (FOTO)

Politika

BEDNICI! Đilasovi mediji pokrenuli hajku izmišljajući kriminalce u društvu Danila Vučića, a ćute o Boškovim vezama sa čovekom koji ima DEBELI DOSIJE! (FOTO)

Podeli vest

Dok Đilasovi mediji dižu hajku na Danila Vučića, sina predsednika Srbije, optužujući ga za druženje sa nekakvim sumnjivim osobama koje nisu počinile nijedno krivično delo, "pajtos" žutog tajkuna iz Saveza za Srbiju Boško Obradović vreme provodi sa čovekom koji u dosijeu ima 179 krivičnih dela

Lider Dveri Boško Obradović fotografisan je sa Slavišom Prodanovićem, čovekom koji u dosijeu ima 179 krivičnih dela. Osuđivan je 14 puta, od čega dva puta za narkotike. Četiri puta kod njega je pronađena droga prilikom hapšenja i to baš heroin.

Foto: Privatna arhiva

Podsećamo, Đilasovi mediji (portal "Krik" i dnevne novine "Danas") obrušili su se na Danila Vučića samo zato što je u sredu uveče u kafiću gledao utakmicu sa drugarima. Ovi mediji tvrde da je među drugarima predsednikovog sina nekakav kriminalac. Danilov drugar za koga pišu da je kriminalac nikada nije optužen ni za jedno krivično delo.

Sa druge strane, Boškov ortak ne može da izbroji svoja krivična dela.

Đilasovi mediji o tome ćute.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija