• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.07.2020

20:04

(FOTO) DA SAM SE SAMO JA PITAO, ZATVORIO BIH BEOGRAD I UVEO SEDMODNEVNI POLICIJSKI ČAS, PA NEK ME PSUJU I PLJUJU! Vučić: ALI, REKLI SU MI DA SU OVE MERE DOVOLJNE I DA ĆE DATI REZULTATE!

Politika

(FOTO) DA SAM SE SAMO JA PITAO, ZATVORIO BIH BEOGRAD I UVEO SEDMODNEVNI POLICIJSKI ČAS, PA NEK ME PSUJU I PLJUJU! Vučić: ALI, REKLI SU MI DA SU OVE MERE DOVOLJNE I DA ĆE DATI REZULTATE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na preporuku Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa, večeras je okom gostovanja na RTS objavio nove oštre mere za Beograd zbog krajnje nepovoljne epidemiološke situacije

- Voleo bih da imamo povoljniju situaciju, a najteže je u Beogradu, 82.5 zaraženih su u Beogradu. Svi drugi gradovi su pod kontrolom. Ono što jeste problem jeste Beograd. Danas sam razgovarao sa dr Konom, juče sa Darijom Kisić Tepavčević i dr Stevanovićem. Vlada će sutra doneti odluku. Nedvosmisleno, na dve nedelje ćemo da zatvorimo noćne klubove i splavove 23-06. Zatvorićemo i studentske domove. Od ponedeljka ćemo naplaćivati kazne za one koji ne nose maske u tržnim centrima i gradskom prevozu. Kazne će iznositi 5-6.000 dinara, to će Vlada doneti odluku. Ograničićemo broj ljudi u zatvorenom na 100, a na otvorenom na 500.

Foto: Printscreen

- Ja da se sam pitam zatvorio bih Beograd i uveo policijski čas od 7 dana, ali rekli su mi da su ove mere dovoljne. Mi pokušavamo da ne otvorimo Dragišu Mišović u ovom letnjem periodu. Ako nam ove mere ne donesu poboljšanje idemo na nove mere - rekao je Vučić.

O derbiju i navijačima! 

- Zvezdini fudbaleri koji su bili zaraženi nisu bili na tribinama. Nisu pobedili i nisu imali razloga za slavlje. Objasnite mi kako su se zarazili? Vi ste spekulisali da su se fudbaleri zarazili na derbiju? EvoTo je laž, evo ja vas pitam kako su se to oni zarazili? Mnogi epidemiolozi su govorili da je mogućnost zaraze na otvorenom mnogo manja. 

Foto: Printscreen

O izborima! 

- Da li znate ikoga ko se zarazio na izborima? Vi sada niste govorili kao epidemiolog. Recite mi da li ste čuli da se neko zarazio na izborima? Vi to samo onako usput kažete. Tehnički nije bilo moguće da se neko zarazi na izborima.

O tekstu BIRN!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije na televiziji RTS|1.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jul 2, 2020 at 11:09am PDT

 

- Oni su pre tri dana rekli da je cela porodica preminula od koronavirusa? A preminuli su čoveku majka i otac, i to nisu od korone i on je sam rekao to!  I onda vi mene pitate za njihov tekst o broju umrlih ili zaraženih? Razgovarao sam sa ljudima iz Batuta i lekarima. 

O izborima! 

- Ja ću uvek da se borim za što bolji rezultat. Uvek ću se boriti za što više glasova. Nikada više mediji nisu bili naklonjeniji opoziciji. Da li ja sada treba da se pravdam opoziciji za njihove slabe rezultate.  Ko će biti opozicija? To ćete da vidite! RIK će sutra da objavi zvanične rezultate, znači od sutra pa narednih 30 dana Vlada će biti konstruisana! Ana Brnabić je bila sjajan premijer, a računam i na Nebojšu Stefanovića  ukoliko vas to zanima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 3 godine

Hoćemo pravog Šojića u ovom terminu ne ovu kopiju.

miroslav

pre 3 godine

Veceras za Oskara glumi,napadi besa patetike ludila...bravo

zoran

pre 3 godine

...neko ovde ima dijagnozu, ozbiljnu..vrhunska nepristojnost.

Marko

pre 3 godine

Nije sve u tome da se trudiš i mnogo da radiš. Treba nešto i da znaš i treba da imaš ljude od integriteta koji nešto znaju. To ovaj vaš pajac nema.

VLADA 011

pre 3 godine

Predsednice uvodite mere koje ste pomenuli inace mislim da ove mere su slabe predsednice imate podrsku samo napred.

Vlado

pre 3 godine

Da se ja pitam , ja bih zatvorio RST i raspustio sve, jer to nije javni servis, već ...! Zar predsednik države treba sa sobom da donosi fotografije da pokaže narodu kako izgleda bolnica u Novom Pazaru a novinari RST najdalje što odu je ispred skupštine RS, ili predsedništva. Nisu u stanju da odu do Novog Pazara, pa da vide šta se tamo u stvari dešava i prikažu šta je sve urađeno, ali zato ova žuta voditeljka zna uvek samo da napada i nipodaštava sve što je učinjeno. Dokle će se RTS rukovoditi sistemom "rekla - kazala" ne navodeći ni jedan relevantan izvor neke informacije, konstatacije, ili analize? Pun kofer mi je tih " njenih" pitanja koje su joj sastavili zbrisani na izborima. Da li je to NOVINARSTVO i da li uopšte ovu trač TV treba naroda da plaća???!!!

Čiča Avalski

pre 3 godine

Sada bi te babe pitale - a kako ćemo na izbore ???

miloš

pre 3 godine

Od Vučića očekujemo izvinjenje i da prihvati odgovornost, da se više ne krije iza drugih, zbog povratka korone, umiranje i oboljevanje većeg broja ljudi.

Penzioner

pre 3 godine

Gospodja Olivera Jovicevic, "nazovi novinarka" je SPREMNA da ide sa RTS-a na TVN1 !!!!! Moze odmah sutra da potrci u TV N1 !!!! Ona je SRAMOTA za RTS i novinarsku struku !!!! Po mom "skromnom" misljenju, koje evo, IZNOSIM JAVNO !!!! Ko razume, shvatice !!!

Tina

pre 3 godine

Ove mere upropastice mnoge i dovesce vecinu na ivicu egzistencije.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija