• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2020

21:32

VUČIĆ OSVOJIO 300.000 GLASOVA VIŠE OD SVIH PARTIJA U HRVATSKOJ ZAJEDNO - ĐILAS I FAJONKA NA APARATIMA!

Politika

VUČIĆ OSVOJIO 300.000 GLASOVA VIŠE OD SVIH PARTIJA U HRVATSKOJ ZAJEDNO - ĐILAS I FAJONKA NA APARATIMA!

Podeli vest

Na danas održane parlamentarne izbore u Hrvatskoj, prema prvim procenama, izašlo je oko 40 odsto birača, iako u toj zemlji nije bilo višemesečne bojkot kampanje, ni Dragana Đilasa, ni Boška Obradovića, ni njima bliske evroparlamentarke Tanje Fajon...

Pošto je na nedavnim izborima u Srbiji izlaznost bila veća za gotovo 10 odsto, moguće je da su Đilas, Boško i Fajonka ustvari uspeli da animiraju samo hrvatske birače i odgovore ih od izbora.

Tanja Fajon tvrdi da je izlaznost od 50 odsto dokaz da u Srbiji nema dovoljno demokratije. Po toj logici izlaznost od 40 odsto u Hrvatskoj je vrhunac demokratije.

A biće da je upravo obrnuto.

To što je Aleksandar Vučić sa listom "Za našu decu" osvojio 300.000 glasova više nego sve partije u Hrvatskoj zajedno i što je na izborima u Srbiji, uprkos višemesečnoj bojkot kampanji đilasovaca izašlo čak 10 odsto više birača, najbolje demantuje i Đilasa i Obradovića i Tanju Fajon.

HDZ U UBEDLJIVOJ PREDNOSTI! Prvi preliminarni rezultati izbora u Hrvatskoj!

Zbog toga oni večeras ćute. Zbog toga Fajonka nema komentar na hrvatskih 40 odsto.

Redakcija Informera pitala je Tanju Fajon da prokomentariše izlaznost na izborima u Hrvatskoj i kaže da li je to dokaz za manjak demokratije u toj zemlji, ali nismo dobili odgovor.

Informer će i u narednim danima insistirati na odgovoru pomenute poslanice EP. A ako nastavi da ćuti, biće to najbolji odgovor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ante

pre 3 godine

Nije 40%, nego 35%. Nije demokracija koliko ljudi izađe, nego kako glasuju. A u Hrvatskoj je nezamislivo da neka stranka može sama formirati vladu. Nama je predsjednik iz opozicije. Nama je nezamislivo da predsjednik vodi kampanju za SDP naprimjer. Nama svaki predsjednik IZAĐE iz stranke koja ga je kandidira a kad postane predsjednik, jer tad postaje predsjednik svih građana. Ne kažem da je vama Vučić loš ili ne valja, ili opozicija, ali nešto kod vas nije u redu. Ali, birali ste, i tako vam je, isto kao kod nas. Svako je odgovoran za sebe kad bira. Bitno da smo zadovoljni.

zoran

pre 3 godine

Savršeno glupo poređenje...kakve to veze ima? A koliko manje glasova je dobio od Putina, Merkel, Makrona...stvarno, kakvo je to poređenje? Zar stvarno mislite da su u Srbiji svi kao vi neškolovani, glupi i retardirani? Vi ste uvreda za Srbiju..svi vam se smeju..sklonite to da vam se ne rugaju svi okolo..te vaše lične obračune ostavite kući..pa uzimaju vas kao primer retardiranog novinarstva.

maliVUK

pre 3 godine

Duboko molim glavnog urednika Informera,da ne odustane od namere za dobijanjem odgovora,od Tanje Fajon. Budite istrajni! I hvala na svemu što činite za našu Srbiju!

Slavko

pre 3 godine

Da, upravo tako. Ovo treba do kraja istjerati, ma koliko ona ćutala. Jer, ne dovesti ovo do kraja jedino znači našu slabost koju će ova političarka sigurno ponovo iskoristiti. Ne samo Informer, već da se udrużi nekoliko medija.

Zoran

pre 2 godine

Fajonka je sramota demokratije. U vreme kada je ona učestvovala u izbornoj borbi ne navodi izlaznost birača u Sloveniji (44%), da je njena stranka imala nešto više od 5%, a onda ona takva kakva je istresa se na Srbiji demokratskim postulatima! Bruka je da je takav "kapacitet" bilo kakav faktor u EU!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija