• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.07.2020

07:45

(FOTO/VIDEO) NEZAPAMĆENE FOTOGRAFIJE DIVLJAŠTVA! Ulice Beograda razorene! Bašte kafića izlomljene, srča na sve strane, DEMONSTRANTI RUŠILI I PALILI SVE PRED SOBOM!

Politika

(FOTO/VIDEO) NEZAPAMĆENE FOTOGRAFIJE DIVLJAŠTVA! Ulice Beograda razorene! Bašte kafića izlomljene, srča na sve strane, DEMONSTRANTI RUŠILI I PALILI SVE PRED SOBOM!

Podeli vest

Pripadnici policije i žandarmerije uspeli su da potpisnu demonstrante sa ulica, a fotografije koje su nastale ostaju da svedoče o divljaštvu koje su počinili demonstranti

Rušili su i palili sve pred sobom. Od kontejnera, do bašta kafića, izloga radnji, preko klupica u parkovima.

Foto: Printscreen

Ulice izgledaju kao posle ratišta, a srča je na sve strane.

Foto: Printscreen

Bašte kafića u potpunosti su razorene, dok su automobili koji su parkirani sa strane paljeni.

Foto: Printscreen

Tri policijska automobila zapaljena su ispred zgrade Pošte u Takovskoj ulici.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sonja Vuković

pre 3 godine

Potpuno ste u pravu i odrediti kaznu obaveznog prinudnog rada u trajanju od najmanje 12 meseci da vide kako je teško raditi i zarađivati za život a lako rušiti ono što je drugi stvorio. Što pre uvesti policijski čas, za beograđane naročito,smučili su nam se više. Ne može više ovaj narod da gleda neradnike i mamine i tatine sinove koji isteruju pravdu a sve preko tuđe grbače a oni neće da rade.

Paja

pre 3 godine

Svoj pohapsenoj stoci naplatiti sve sto je unisteno!! Nikada im vise na pamet nebi palo da unistavaju. A posle ih kazniti nekim kamenolomom!!! Banda bahata!!!

Vla

pre 3 godine

Dok ne budu nadoknadili stetu I odlezali po par godina za unistavanje tudje imovine, huligani ce imati hrabrosti, pravosudje treba promeniti jer ne rade svoj posao, grupa klosara na celu sa par lopova uznemiravaju mirne gradjane, prvo naplatite od svih Koji su rusili

Rade

pre 3 godine

Pa šta je ovde iznenađujuće, koga je iznenadilo? Ti kreteni, huligani, lopovi već mesecima maltretiraju obične građane! Skupe se, protestvuju protiv nečega, samo njima znanog, a milicija stoji i obezbeđuje ih, da ih slučajno neko nebi "znemirio"! Debilizam! I onda ova deca misle da je to normalno, poželjno, kul! Država treba da vrši vlast!!! Te, nazovi političare, koji organizuju ovakve stvari treba smestiti tamo gde im je mesto. Neke u u zatvor, neke u ludnicu, i osloboditi ovaj narod od ovog idiotizma!

Tihi

pre 3 godine

Похапсити све до последњег учесника дивљаштва и варварства.У што краћем року да се осуде, објавити у свим вестима и организовати их да све поправе што су срушили.Организатори први у колони да поправе по граду све што је поломљено. Да се да једном пример да ово нису више 90 године ,да имовина неможе да се уништава зарад неких личних циљева. Нека раде и поправљају,штета начињена нека се наплати са њихових рачуна.

Marcco

pre 3 godine

Ima toliko snimaka i po medijima i po internetu gde se neki hvale šta rade sa sve video snimkom, da ova šteta može da se nadoknadi veoma lako. Pa ako nemaju, imaju mama i tata. Nadam se da će vlast da naplati štetu pored ovakvih dokaza a ne da ide na bla, bla... opozicija... bla, bla... Đilas! Pa džepu, bre, pa neka razbijaju!

zvonko

pre 3 godine

GLEDAM I NEVERUJEM OCE SILOM U SKUPSTINU...cccc E PA HOCU I JA KAD VEC MOZE SVAKO I MENI TREBAJU PARE....

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59