• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.07.2020

10:21

(VIDEO) EVO KO STOJI IZA REČENICE "ĆALE, OVO JE ZA TEBE"! IMA DUGU NASILNIČKU ISTORIJU! Lončar: Nije istina da mu je otac preminuo zbog nedostatka respiratora!

Politika

(VIDEO) EVO KO STOJI IZA REČENICE "ĆALE, OVO JE ZA TEBE"! IMA DUGU NASILNIČKU ISTORIJU! Lončar: Nije istina da mu je otac preminuo zbog nedostatka respiratora!

Podeli vest

Jedan od učesnika sinoćnjih protesta u Beogradu ispred Skupštine Srbije je bio i Petar Đurić, poznatiji kao Đufa iz Majdanpeka. Njegova izjava tokom sinoćnjih nereda "Ćale, ovo je za tebe" postala je viralna na društvenim mrežama, ali ono što malo ko zna je da ovaj mladić ima nasilničku istoriju.

Naime, on je 2013. godine bio glavni učesnik incidenta u Gimnaziji u Majdanpeku, kada je maltretirao profesora istorije Nebojšu Bazić gurajući mu srednji prst u usta i nazivao ga "k**vom". Sve to je snimio i postavio na društvene mreže.

Foto: Informer

Kako se tada pričalo, mladi Đurić je dolazio u školu samo da napravi neki problem. 

Neko vreme je živeo, studirao i igrao košarku u Americi, ali je u Majdanpeku upamćen kao vrlo problematičan. Kao gimnazijalac je više izostajao sa nastave nego što je bio u školi. Pošto su njegovi roditelji bili imućni, Petar je među prvima dobio mobilni s kamerom i stalno je izazivao nevolje - snimao je svašta, pa čak i kako maltretira profesora i snimke kačio na internet.

Od svega ga je štitila majka, koja je u školi predavala likovno, a samim tim i drugi profesori.

Ovaj mladić je sin pokojnog slikara Ljubiše Đurića iz Majdanpeka koji je preminuo od korone. 

Sinoć na demonstracijama on je izjavio za jednu televiziju da sve ovo radi "za ćaleta" koji je preminuo od koronavirusa u zemunskoj bolnici, jer kako mladić tvrdi "nije bilo respiratora".

- Nije bilo respiratora u Zemunskoj bolnici i dan danas nisam dobio rezultate testova da je umro od korone, a na sva usta su pričali kako poklanjamo respiratore, rekao je sinoć Đurič.

Tim povodom se oglasio i ministar zdravlja Zlatibor Lončar koji je demantovao ove navode, ističući da je zemunska bolnica od prvog momenta ima više od 75 respiratora, ali da se ni u jednom trenutku nije koristilo više od 30.

- Bolnica Zemun od prvog momenta ima 75 respiratora i nikada u upotrebi nije bilo više od 30 mašina. Otac mladića je tretiran po svim standardima, bio je i na neinvaznoj i na invazivnoj terapiji... pokušano je sve ali na žalost nije dalo rezultate", naveo je ministar.

On je naglasio da su ozbiljne optužbe iznesene na račun zdravstvenog sistema, koje su netačne.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miloš

pre 3 godine

zamisli policija gađala suzavcem.... NE NEGO ĆE DA BUDU GLINENI GOLUBOVI za stotinak majmuna...... šta bi ti radio da je to tvoj posao?????? veruj MNOGO MNOGO više NAS ima koji bi sve to pohapsila, i ne daj bože da se ovakvi organizuju i skupe da smire ovakve... eto katastrofe.... ajde malo samo budite realni.... DOŠAO ŠMEKER IZ MAJDANPEKA da ruši moj BEOGRAD, idi lave kući pa lomi i udri i tamo je sns......

Rade

pre 3 godine

Ma ne, ovo su sve neki "fini" studenti i omladina! Pa naravno da sve ovo radi bagra i ološ, i radiće, sve dok im se ne stane na put!

Zavram

pre 3 godine

Србија ово себи више никада не сме да дозволи. Шачица хулигана кренула на народни парламент, на српску историју, на наш понос. О овом насилнику из Мајданпека не треба много полемисати. Зрео за посматрање. Очигледан промашај васпитног процеса. Сматра да му је све дозвољено. Зна се ко је највећи кривац за то. Насиље, лаж, бруталност сваке врсте, понижавање професора, којима је накарадни закон. "по европском моделу", одузео сваку могућност да одбране своје достојанство и насртаје на голи живот, то је животни кредо овога бе.ника?. Тужилаштво, шта чека? Свесрдна подршка нашој држави. Полицији свака част.

Zeka

pre 3 godine

Pa 80 % su bili takvi I ostali, peoblematični, narkomani, lopovi. Da izadjem, možda će da obijemo neku radnju sa sportskom opremom, tehnikom I slično.Ko normalan može da zapali policijski auto, ili bilo koji drugi. Samo ne znam zašto je policija toliko anemično. Iskrši bagru. Niko I'm ne brani da se okupljaju, ali da lome, pale,za to nemati milosti.

Pravda

pre 3 godine

Koja okupljanja za bagru. Da zatvaraju ulice i maltretiraju pošten svet! Oni tako nama ugrožavaju ljudske slobode, sve moguće slobode! Dokle više? Izbori su završeni i narod je pokazao da ne želi lopove, probisvete, narkomane, nasilnike, bagru, ...! Državo, zaštiti poštene građane, državu i državne institucije!

Antibot

pre 3 godine

Vi ste sljam ljudski, otpad. Boga ima a i karme, bubasvabe jedne.

Penzionerj

pre 3 godine

Slika sve govori. Najstrozije kazniti sve huligane i vodje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija