• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.07.2020

15:23

ZA VIKEND NEĆE BITI POLICIJSKOG ČASA, ALI SLEDI POOŠTRAVANJE MERA! Vučić: JA SAM BIO ZA NAJOŠTRIJE MERE, ALI SAM POSLUŠAO KOLEGE! (Video)

Politika

ZA VIKEND NEĆE BITI POLICIJSKOG ČASA, ALI SLEDI POOŠTRAVANJE MERA! Vučić: JA SAM BIO ZA NAJOŠTRIJE MERE, ALI SAM POSLUŠAO KOLEGE! (Video)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da sutra zaseda Krizni štab i da verovatno neće biti uvođenja policijskog časa, ali će mere biti pooštrene u Beogradu, da nije imao podršku da se uvede policijski čas, mada i dalje smatra da je to trebalo učiniti.

Vučić je na konferenicji za novinare rekao da je u poslednjih 24 sata 357 novozaraženih od 8.600 testiranih, da je 11 ljudi preminulo, a 118 na respiratorima.

On je istakao da je Beograd najveci problem i, da se broj obolelih uvećava kao i da je o merama imao teške razgovore sa premijerkom i ministrom zdravlja.

"Za razliku od Ane (Brnabić) i (Zlatiobora) Lončara sutra štab donosi odluku za konačne mere, biće poostravanje mera za Beograd", rekao je Vučić.

On je ukazao da i dalje smatra da je policijski čas neophodan, imajući u vidu tezinu situacije i da u bolnicama 
više nema mesta, ali d aje za zabranu kretanja potrebno uvođenje vanrednog stanja.

"Krizni štab i Ana i Loncar će doneti odluku, a da ne bude policijskog časa", rekao je Vučić i ponovio da je pporitv toga i da misli da je jedini spas zabrana kretanja.

"Ovako plasim se d aidemo na ruku svima koji zele da se dodvore ljudima, a nece dovesti do brzog ozdravljenja i sprecavanja zarazavanja", upozorio je Vučić i ddoao da je morao da javno iznese svoj stav, pa i da bude predmet udara.

Oni će vas suttra obavestiti o merama, skracenju radnog vremena klubova i ostalog i poostravanju sprovđenja kazni za nenošenje maski....

"Ja sam rekao da ću da postujem misljenje struke i prihvatio posle svega od sinoć, za mene bi bilo stramota da pod pritiskom batinasa odstupim od svojih reci", rekao je Vučić i istakao da je snaga njegovog tima i u tome da ne odlučuje on sam, već poštuje većinu i kolege, kao i d ane može sam da uvede vanredno stanje.

Ukazao i da leka za koronu nema i da nema ni vakcine i da ostaje samo odgovrnost i zalaganje lekara.

"Lek nisu kamenice, ni molotovljevi kokteli. To je oruzje i nanosi povrede svima nama", ukazao je i pozvao građane da se ponasaju discipolinovano, jer u Beogradu vise nema rešenja.

Napomenuo je i da se najteže stvari dešavaju posle četiri, pet dana, tako d aje jasno da to nema veze sa izborima ni derbijima vec sa nedovoljnom odgovornošću i nedisciplinom.


Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa

pre 3 godine

Predsednikova rec je svetinja i mora se slusati. On zna sta je najbolje za nas!

milankukic

pre 3 godine

predsednik je u utorak pogresio jer nije smeo da izjavi za karantin od petka do ponedeljka jer su to iskoristili za haos a sad mora brzo da deluje i da pohapsi sve koji su pravili nerede i ako sud nereaguje onda nova reforma pravosudza

mesa

pre 3 godine

Sa cetiri vakcine razlicite dva miliona vakcionisani i eto rezultata vucicevog

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija