• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.07.2020

20:30

(VIDEO) JEDAN OD UHAPŠENIH IZRAELACA "DEZERTER"! Odbio da služi vojsku, PA POSTAO ZAKLETI PROTIVNIK IZRAELA!

Politika

(VIDEO) JEDAN OD UHAPŠENIH IZRAELACA "DEZERTER"! Odbio da služi vojsku, PA POSTAO ZAKLETI PROTIVNIK IZRAELA!

Podeli vest

Protesti u Beogradu u kojima je došlo do žestokih sukoba sa policijom pokazuju da iza njih stoji ozbljiniji organizator nego što je to bio slučaj proteklih godina tokom gradanskih protesta koji su sem u par navrata uglavnom bili nenasilni.

Sem desničara, studenata, pokreta 1 od 5 miliona na protestima u Beogradu su učestvovali pripadnici plaćeničke korporacije za ratovanje "Blackwater" državljani Srbije koji su učestvovali u ratu u Ukrajini protiv Rusa i ustočnim delovima te države.

Bezbednosno informativna agencija (BIA) privela je sinoć dva muškarca - jednog iz Ukrajine i jednog iz Kirgistana, obojicu sa izraelskim državljanstvom i pasošima Romana Levina i Artura Furmana.

Inače, kako se može videti na snimku, Roman je iz grupe "dezertera" koji su grupa ljudi koja je bila u vojsci, pa je odbila dalje služenje.

Nakon odbijanja služenja vojske, Roman sa svojom grupom ide okolo i priča protiv Izraela. 

Pogledajte: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin

pre 3 godine

U zatvor Tri godine i trajna zabrana ulaska. Po puštanju iz zatvora poslati ih specijalnim letom u severnu koreju na godišnji odmor

Slavka

pre 3 godine

ZASTO NISTE IZASLI I GLASALI?SADA STA GLUMITE?SEDITE PO ULICAMA!SRAM VAS BILO!

Čiča Avalski

pre 3 godine

To je budući ministar odbrane, ... imamo mi takvog !

Miro

pre 3 godine

Ako nastavi drzava sa ovakvim milosrdjem nece se dobro zavrsiti. Ta dvojica bi u svakoj drugoj drzavi nestali zauvek a nebi se ni objavljivalo njihovo hapsenje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija