• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2020

18:51

PA DOKLE VIŠE?! JOŠ JEDNA U MORU LAŽNIH VESTI KRUŽI FEJSBUKOM! Ovaj policajac maltretira bakicu na ulici, ALI U PITANJU JE ŠPANIJA, A NE SRBIJA! (FOTO)

Politika

PA DOKLE VIŠE?! JOŠ JEDNA U MORU LAŽNIH VESTI KRUŽI FEJSBUKOM! Ovaj policajac maltretira bakicu na ulici, ALI U PITANJU JE ŠPANIJA, A NE SRBIJA! (FOTO)

Podeli vest

Društvenim mrežama danima već kruže lažne vesti o navodnom nasilju srpske policije nad demonstrantima koji već šest dana demoliraju gradove po našoj zemlji

Jedan od Fejsbuk opozicionara objavio je fotografiju policajca koji maltretira bakicu na ulici. Sve bi to bilo u redu da nije u pitanju španski policajac i da se cela radnja ne dešava u Španiji. 

Ne trudeći se da proveri pre nego što okači (ili bolje rečeno, znajući upravo o čemu se radi) ova osoba objavila je fotografiju uz sramnu poruku upućenu policajcu. Cela objava aludira na proteste u Beogradu, iako je jasno da se sve dešava daleko od Srbije.

- Vođa huligana, bakica od osamdeset godina i penzijom od sto evra. U po' bela dana pravi nerede i haos. Buraz plavi, objasni porodici i deci kako zarađuješ za hleb. Pokaži im fotku. Možda će tvoje dete okranuti glavu od sladoleda koji mu doneseš. Sram te bilo bitango. Kada nestane reči i suza onda počinje ćutanje. Najstrašnija tišina koju možeš zamisliti. Od nje ćeš poludeti - piše na ovom Fejsbuk nalogu.

Foto: printscreen facebook

Pa dokle ćete više da se služite lažnim vestima i objavama da zavarate narod Srbije?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 3 godine

Najgora je ona montaza iz parka kad pendrek sam krvnicki bije klince ili ona 10 pendreka za redom sto gazi lika na putu

zasto

pre 3 godine

se ne uhapsi i posalje na 5godina u zatvor... ovo je krivicno delo ...?

Ljubiša

pre 3 godine

Ma, ne brini, uhapsiće ga kad dodje u Srbiju i uzme srpsko državljanstvo. Do tada, ti idi u Španiju pa šerpari malo.

Kaya

pre 3 godine

Jadni su i bedni.. Kao i njihovi organizatori..

Maxmen

pre 3 godine

Ma zaigrala se deca na fejsu. Kakvo cipovanje i sl.pa balkanci su 95%ovisnici od mobilnog i drustvenih mreza. Evo i ja sam jednim delom,preko kompa i komentara malo ovisan,ali bar vam zelim da ukazem gde ste vi.Nemislim da imam mobilni tekefon a iweb.je od sina,toliko.???

BANE

pre 3 godine

Ovi propagatori su gori od hitlera. Pa gde pise zandarmerija-policija na ledjima kako pise nasim cuvarima reda. U ovo mogu da posumnjaju samo bolesnici i oni koji ne misle dobro Srbiji. Nedani boze da odju na vlast,kuku toj zemlji.

Kojic

pre 3 godine

Sve je laž samo laž, a to se može reci. OPUZICIJA. Kad kazes reč opozicija u Srbiji. To asocira na Laž.

Stojan

pre 3 godine

Dali je maltretira ili kako meni izleda pomaze da se digne ma gde bili.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija