• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2020

13:13

(VIDEO) SULJO U ZONI SUMRAKA! Ugljanin izneo najluđu teoriju zavere: UMIREMO JER NOSIMO MASKE! NEKO JE U NJIH STAVIO MALO VIRUSA!

Politika

(VIDEO) SULJO U ZONI SUMRAKA! Ugljanin izneo najluđu teoriju zavere: UMIREMO JER NOSIMO MASKE! NEKO JE U NJIH STAVIO MALO VIRUSA!

Podeli vest

Lider Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin izneo je jednu od najluđih teorija zavere u vezi sa epidemijom koronavirusa...

 

On je na konferenciji za medije svoje stranke rekao da se zbog maski povećala smrtnost?!

- Kad su počele maske da se nose, povećala se smrtnost. Zašto? Možda je neko u tim maskama, na svaku stotu stavio po malo virusa! Ili nekog bojnog otrova i napravio nam problem - ispalio je Ugljanin. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 3 godine

Lud čovek definitivno, a mora da se istrpi da ne bude ugrožen. Previše se komotno ponaša, zagovara neke autonomije i secesije..nije mu sve to pametno što radi.

Vla

pre 3 godine

I on zavrsio medicinu kao I mnogi megatrend, za vikend

slađa

pre 3 godine

Pa ceo svet nosi maske. Neki šivene, neki kupljene. Iste su svuda. Kakve su sad ovo teorije.

bubasvaba

pre 3 godine

Bravo suljo cim ti daju mesto u vladi bice maske supre . Nista prostije i gluplje davno nisam cuo i svaki motor sa unutrasnjim sagorevanjem ima na sebi filter za vazduh !!!!.

3XL

pre 3 godine

Bravo suljo "genije"! Pa ti si prevazišao đilasa i noga zajedno!

Maxmen

pre 3 godine

Bravo Suljo,care,sad vidim da je boks kojim si se bavio u Sarajevu 78,79,80 dok si studirao stomatologiju ostavio trajne posledice.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 3 godine

Ne tako davno u Nigeriji 'svjetska zdravstvena organizacija' je organizovala cjepljenje protiv , u stvari Nigerijci nisu ni znali protiv cega. Ispostavilo se da je cjepljenje bilo za sterilitet zena , da vise ne radjaju. Bez njihivog znanja, odobrenja . Svaka sumlja bilo koga danas je osnovana kada se vidi na sta je 'svjetska' spremna, pa makar to rekao i Sulejman Ugljanin. I njegov komentar ne vidi da je uperen na bilo koga u Srbiji , vec na one koji su sve ovo 'istresli' kako u Srbiji tako i u citavom svjetu.

zdenko

pre 3 godine

Jeste, jeste a savlja se na vrh male kasicice pa u masku.

Milko

pre 3 godine

Zajebalo vek.Neko mu je nešto stavio u drogu.

Rajko

pre 3 godine

A bre Suljo kakve si ti K sreće. Od 10.000.000 maski ti si bas uzeo tu jednu u koju je Vučko stavio virus. E baš si baksuz.

ringispil

pre 3 godine

Covek ima encephalitis / upalu mozga / uzrocnik MINARET - COVID 19. Hitno u dozivotnu izolaciju.

Vid

pre 3 godine

A šta će Sulja da kaže ako su to maske koje nam je donirao Erdogan-Turaska.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija