• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.07.2020

09:38

NE ZNAM DA LI OSTAJEM NA FUNKCIJI MINISTRA SPOLJNIH POSLOVA U BUDUĆOJ VLADI! Dačić: Srbiji je potrebno nacionalno jedinstvo!

Politika

NE ZNAM DA LI OSTAJEM NA FUNKCIJI MINISTRA SPOLJNIH POSLOVA U BUDUĆOJ VLADI! Dačić: Srbiji je potrebno nacionalno jedinstvo!

Podeli vest

Ne znam da li ostajem na funkciji ministra spoljnih poslova u budućoj Vladi Srbije, nisam pričao o tome sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, rekao je danas šef srpske diplomatije i predsednik SPS-a Ivica Dačić


"Dok se ne formira nova vlada, radimo stvari od državnog interesa, posle ko bude ministar taj će da radi", rekao je on za TV Prva.


On je ocenio da su od 2012. godine dosta stvari uradili zajedno i da postoje rezultati takvog rada.

"Ovo vreme će ostati upamćeno, a rezultat je i da je 18 zemalja povuklo priznanja nezavisnosti Kosova, što nikada ranije nije desilo", rekao je on.

Foto: printscreen TV Prva

Dodao je da je situacija teška jer će pritisak biti pre svega na Vučića da prizna Kosovo i da mu se pokazuje da ako to ne uradi mogu da pokušsaju da ga sruše na ulici.

"Zato je Srbiji potrebno nacionalno jedinstvo", rekao je on.

Dačić je ponovio da su SPS i Jedinstvena Srbija spremni da nastave saradnju sa Aleksandrom Vučićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 3 godine

Dačo što si uradio, uradio, za Srbiju je bilo dobro a sada je na drugima da odluče da li je to bilo dovoljno. Ako umeju da cene neka cene u suprotnom u svojoj stranci oni imaju dosta prebega pa neka postave na tvoje mesto nekog od njih pa ćemo videti. Tebi svaka čast!

SOCIJALISTI POTCENILI VUČIĆA! Predsednik Vučić najbližim saradnicima: SAMO NEKA MISLE DA SAM NAJGLUPLJI NA SVETU!
Politika

SOCIJALISTI POTCENILI VUČIĆA! Predsednik Vučić najbližim saradnicima: SAMO NEKA MISLE DA SAM NAJGLUPLJI NA SVETU!

Kad mačke nema miševi kolo vode. Tako bi se moglo nazvati ponašanje miševa iz Socijalisticke partije Srbije, koji koriste svaki trenutak zauzetosti predsednika Vučića, koji rešava probleme, od angažovanja u vezi sa kovidom 19, preko problema sa KiM, do borbe za ekonomiju i očuvanje radnih mesta i standarda građana Srbije. Kao da je stav funkcionera partije Ivice Dačića "Hajde da zabijamo Vučiću klipove u točkove, hajde da šurujemo s opozicijom, hajde da diktiramo tekstove protiv Vučićevih saradnika, hajde da gostujemo u emisijama autora koji bi naprednjake i glasače SNS da natrpaju u logore, hajde da mi socijalisti sve to radimo, Vučić nema vremena da se bavi nama, a kad dođe formiranje vlade ućutaćemo se nekoliko dana i opet ćemo uleteti u naše omiljene funkcionerske fotelje!" A do tada će da razbijaju tog istog Vučića koji ih nosi na svojim leđima, baš kao što su funkcioneri i deca visokih i bogatih funkcionera SPS pre dve nedelje razbijala Skupštinu Srbije

23.07.2020

09:07

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija