• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

28.07.2020

19:11

EVROPSKA UNIJA SPREMA ULTIMATUM SRBIJI U ČETVRTAK?! Priznajte Kosovo ili...

Politika

EVROPSKA UNIJA SPREMA ULTIMATUM SRBIJI U ČETVRTAK?! Priznajte Kosovo ili...

Podeli vest

Đuriću će u Briselu uručiti nacrt sveobuhvatnog sporazuma koji podrazumeva de fakto priznanje lažne države, navode Novosti

Predstavnici adminsitracije u Briselu u četvrtak će praktično uručiti ultimatum Srbiji – saznaju “Novosti” iz dobro obaveštenih diplomatskih izvora.

Prema informacijama do koje su došle Novosti, delegaciji Beograda koja putuje na razgovore sa Miroslavom Lajčakom i predstavnicima prištinskih institucija u sedištu Evropske unije biće uručen nacrt sveobuhvatnog sporazuma koji podrazumeva de fakto priznanje Kosova od strane Srbije i kojim se od naše strane neopozivo zahteva da suštinski prizna jednostano proglašenu nezavisnost lažne države!

Naši sagovornici iz diplomatskih krugova tvrde da Brisel preko specijalnog izaslanika Lajčaka planira da šefu srpskog tima Marku Đuriću preda poverljivi nacrt, sa  zahtevom da isti prosledi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. 

- Ovaj nacrt je EU sačinila bez pregovora sa bilo kojom od strana i zloupotrebljavajući njihovo prisustvo u tehničkom dijalogu . U tekstu se uz zahteva da Srbija prihvati i članstvo Kosova u UN i drugim međunarodnim organizacijama – preneo je dobro obavešten izvor “Novosti”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado

pre 3 godine

To nikako ne može biti predlog EU, već samo jednog dela, jer pet članica EU nisu priznale KiM.

KINEZ

pre 3 godine

MA VAMA NE TREBA NISTA USRALI SE DABOGDA DOZAVRAT.VAS JE BOG OBILEZIO ZA SVA VREMENA.

zirce

pre 3 godine

Za sad se kaze "Drzava Kosovo"a ako je poniste e onda ce biti "lazna".za sad je takvo fakticko stanje koliko god nas to iritiralo.Stotinak drzava je priznalo sto nije za podcenjivanje.

Milko

pre 3 godine

Odlično, koji će nam đavo EU. Vidimo koliko je Rumunija, Bugarska, Hrvatska procvetala.

Djovani

pre 3 godine

Ultimatum,Napadi na Srbiju i Srbe,Srbi su krivi za sve i kad nisu,Otimanje Srpske Teritorije To je Nato ?To je Evropa sa Nemackom.Uvek ce Zlikovci koji bi samo oni da zive a druge da unistavaju male drzave koji nisu pokorni Ameriki i Evropi bice krive za sve.To je Zapadna Pravda ustvari ako je imaju jer lazima opravdaju zlikovce i svoja licna zlodela.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija