• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTV Pink

12.08.2020

10:49

(VIDEO) TAJ ČOVEK JE MANIJAK! Vučićević: Veselinović je pretio novinarki Informera, on je slika i prilika Đilasa i njegove politike!

Politika

(VIDEO) TAJ ČOVEK JE MANIJAK! Vučićević: Veselinović je pretio novinarki Informera, on je slika i prilika Đilasa i njegove politike!

Podeli vest

Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera, gostovao je u Jutarnjem programu televizije Pink gde je komentarišući jučerašnji performans Željka Veselinovića ispred Predsedništva Srbije rekao je da je to bedni pokušaj manipulacije

Željko Veselinović je juče ispred Predsedništva Srbije uputio pretnje novinarki Informera, što je za Novo jutro TV Pink Vučićević opisao na sledeći način:

- Došao je taj Đilasov genije Željko Veselinović, koji je bio lider Đilasovog Saveza za Srbiju, poređao hleb ispred Predsedništva tvrdeći da predsednik države na nekoj slici nosi patike od 200, 300 evra, što nema veze sa životom... Onda je koleginica Milica otišla sa ekipom i pitala "Koliko hleba može da se kupi za 619.688.269 evra koliko je Dragan Đilas namestio svojim firmama poslova dok je bio na vlasti. Koliko hlebova može da se kupi za BMW X5 ili X6 koje Dragan Đilas menja kao prosečan Srbin čarape? Koliko hlebova može da se kupi za BMW Saše Bjelića, gradskog menadžera Beograda u vreme Dragana Đilasa, kojem se sudi za brojne malverzacije?... Dakle, kada smo to pitali, onda je Željko Veselinović poludeo, pobesneo i krenuo da preti.

(VIDEO) BRUTALNO VREĐANJE NOVINARKE INFORMERA! Đilasov SILEDŽIJA Veselinović preti gašenjem našeg lista jer se ŠEFU NE SVIĐA NAČIN IZVEŠTAVANJA! Tako oni zamišljaju SLOBODU MEDIJA!

Vučićević kaže da je Veselinović počeo da preti na najstrašniji mogući način.

- Rekao je, mrtav ozbiljan, "Mi kada dođemo na vlast, vi ćete ostati bez posla, nećete imati gde da radite, ugasićemo, uništićemo Informer". Kada ga je Milica upitala "Izvinite, na osnovu čega?", on je rekao da on tako hoće. Onda se sprdao sa onom strašnom pretnjom upućenoj premijerki - rekao je Vučićević i dodao:

- Taj Veselinović je slika i prilika Đilasa i Đilasove poiltike. To je čovek manijak, koji je, setite se, septembra 2018. godine zapretio premijerki Ani Brnabić da će je zaključati u sobu sa nekim obdarenim crncima, da bi je tamo silovali. Niko se nikad od toga ogradio nije.

Foto: printscreen RTV Pink

Vučićević je podsetio da je nakon toga Đilas rekao da će Veselinović biti smenjen, što se nije desilo.

- Evo ga, i dan danas lider Đilasovog saveza koji se sad zove nekako drugačije... Oni da mogu, oni bi zaista gasili... Oni nemaju konkretnu politiku, ne mogu da kažu da rezultati politike Aleksandra Vučića ne postoje jer svi vidimo da valjaju i da postoje - ocenio je Vučićević i dodao da se oni zbog toga bave stvarima poput onih koje predsednik patike nosi.

Vučićević je kazao da je predsednik Vučić na te izjave odgovorio najbolje moguće, tako što je zamolio nadležne organe da odmah provere svu njegovu imovinu.

- Predsednik je rekao da se njegova imovina od 2012. do danas nije povećala ni za dinar, apelovao je na nadležne državne organe da njega među prvima provere i rekao je da bi onda trebalo ostale da provere - rekao je Vučićević i dodao da će se onda videti ko je šta stekao i koliko.

- Objasnite vi meni poreklo imovine opozicionih lidera, ovih što se bahate po SzS, što se sada zovu Ujedinjena opozicija Srbije. Biće zanimljivo da vidimo sa koliko para je Dragan Đilas ušao u politiku 2003. godine i sa koliko para je sišao sa državnih i gradskih funkcija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija