• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.08.2020

13:29

ŠTA JE PROBLEM U VAŠIM GLAVAMA?! VI STE NEVIĐENO ZLO, SRAM DA VAS BUDE! Đukanović: Koji je razlog da se radujete nesreći koja se nadvija nad Belorusijom?

Politika

ŠTA JE PROBLEM U VAŠIM GLAVAMA?! VI STE NEVIĐENO ZLO, SRAM DA VAS BUDE! Đukanović: Koji je razlog da se radujete nesreći koja se nadvija nad Belorusijom?

Podeli vest

Gledam, slušam, ne verujem... Mediji u Srbiji, nebitno da li su pod američkom palicom, odnosno da li su Đilas-Šolak ispostave ili su nazovi režimski, čije gazde sa jedne strane iskazuju naklonost vlastima, ali sa druge jedva čekaju da ta ista vlast padne pa da se prišljamče novim gospodarima, kao jedan navijaju u svojim tekstovima i prilozima za pad predsednika Belorusije, Aleksandra Lukašenka. To čak i čini "Sputnjik" u Srbiji za koji se ponekad pitam da li radi za interese zapada ili za ruske interese, ali da ne ulazim sada u to, napisao je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović na svom Fejsbuk profilu

Elem, zašto celokupna lažna elita u Srbiji navija za Lukašenkov pad? Čemu taj odvratni mazohizam kod tih ljudi? Ti isti recimo navijaju i za Bajdena protiv Trampa, bez obzira što je Bajden otvoreno albanski lobista i što je sve u životu činio da nama Srbima zagorča život. Ta gomila smeća navija i za Mila Đukanovića protiv Srpske Pravoslavne Crkve u Crnoj Gori. Ti ljudi godinama se predstavljaju da su pamet Srbije, a zapravo su njeni grobari. Ipak, da se zadržim na Lukašenku. Zašto ga toliko mrzite? Šta vam je čovek loše uradio? Šta je našoj zemlji loše uradio? Naprotiv, kada niko nije smeo, a to su momenti kada su nas vaši sponzori "milosrdno" bombardovali, on je pod bombama došao da poseti tadašnju Saveznu Republiku Jugoslaviju. Kad god je mogao pomagao je našu zemlju. Imamo sjajne odnose sa Belorusijom. Pa, šta je onda problem u vašim glavama? Čak i kada je DOS hrupio na vlast kroz onu sramnu revoluciju 5. oktobra, nešto slično se sada primenjuje protiv Lukašenka, on nije odustao od prijateljstva sa Srbijom. Naprotiv. Koji je onda razlog da se radujete nesreći koja se nadvija nad Belorusijom?

Divna zemlja, divni ljudi, Pravoslavna zemlja, nema preterano bogatih, ali nema siromašnih, državna je imovina dominatna, svako može da se besplatno leči, da besplatno se obrazuje, pristojno se živi, nema tajkuna i hohštaplera kao što ste vi stvarali u Srbiji posle 5.oktobra, nema zlikovaca koji su kroz bestidne pljačkaške privatizacije uništavali po Srbiji radnicima živote, a sebi grabili da na Boga nisu mislili. Zašto se danas neko raduje rušenju jednog takvog sistema u kome vlada daleko veća ravnopravnost nego bilo gde u Evropi? Ne radujem se, a posebno se ne radujem kada je u muci onaj ko se prema nama ponašao kao prijatelj.

A vas gospodo neka bude sramota. Vi ste neviđeno zlo. Zlo u pravom smislu te reči, nebitno da li ste u opoziciji ili ste deo vlasti. Sram da vas bude!

 

 

BONUS VIDEO:

I MODnI DETALJ I OPOMENA DA SE NE DODIRUJE LICE! Šivene maske su hit, najtraženija roba na društvenim mrežama!

UPOZORENJE PROFESORA TIODOROVIĆA: Početak školske godine je prelomni trenutak!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 3 godine

bravo Vladimire to je ološ jer i nama je zapad isto radio dobice i zapad to natrag samo polako

zoran

pre 3 godine

Lukašenko jeste diktator ali ima uređenu državu..ne znam što su svi skočili na njega..meni izgleda kao pozitivan gospodar..možda ima iza nešto što mi ne znamo..biće šteta ako budu razvaljivali državu.

Nesa

pre 3 godine

Mogao bih i ja slobodno da potpisem ceo tekst. Ni ja ne volim i ne rezumem nase kvazi intelektualce koji ni krivom ni duznom predsednioku jedne nama prijateljske i naklonjene zemlje namicu omcu. Pa ima li kraja vasem licemerstvu i dodvornistvu grobarima svetske slobode, bre.

BRAVO

pre 3 godine

ВЕЛИКО БРАВО и ХВАЛА господине Ђукановићу! Па и дете види да се понавља Србија 2000г., Украина, Либија итд. ткз. ДЕМОНкратија!!! Али, НЕМА ШАНСЕ, јер Лукашенко и Путин то НЕЋЕ дозволити.

Dragan

pre 3 godine

Dreka da je diktator Lukašenko, a prodao nam povoljno MIGove, da nas ne unište zlotvori iz okruženja. Ista priča kao sa Irakom, Libijom, Sirijom. Samo ruševine u te tri zemlje. A sve je počelo bezazleno. A mi i dalje ne vidimo šta se dešava na Balkanu. Bojim se da ni Gospod neće moći da nam pomogne.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija