• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.08.2020

14:38

UPLAKANA RIĐA BEŠTIJA DRAGAN ĐILAS! Šešelj izdao novu knjigu!

Politika

UPLAKANA RIĐA BEŠTIJA DRAGAN ĐILAS! Šešelj izdao novu knjigu!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izdao je novu knjigu

Naime, štivo je posvećeno lideru Stranke slobode i pravde tajkunu Draganu Đilasu, a kao i neke ranije Šešelje knjige i ova ima upečatljiv naziv - "Uplakana riđa beštija Dragan Đilas".

Foto: printscreen Twitter/srpski_radikali

Da li će nova knjiga šefa radikala naći put do čitalaca i kakav će biti odjek, ostaje da se vidi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ŠTA JE PROBLEM U VAŠIM GLAVAMA?! VI STE NEVIĐENO ZLO, SRAM DA VAS BUDE! Đukanović: Koji je razlog da se radujete nesreći koja se nadvija nad Belorusijom?
Politika

ŠTA JE PROBLEM U VAŠIM GLAVAMA?! VI STE NEVIĐENO ZLO, SRAM DA VAS BUDE! Đukanović: Koji je razlog da se radujete nesreći koja se nadvija nad Belorusijom?

Gledam, slušam, ne verujem... Mediji u Srbiji, nebitno da li su pod američkom palicom, odnosno da li su Đilas-Šolak ispostave ili su nazovi režimski, čije gazde sa jedne strane iskazuju naklonost vlastima, ali sa druge jedva čekaju da ta ista vlast padne pa da se prišljamče novim gospodarima, kao jedan navijaju u svojim tekstovima i prilozima za pad predsednika Belorusije, Aleksandra Lukašenka. To čak i čini "Sputnjik" u Srbiji za koji se ponekad pitam da li radi za interese zapada ili za ruske interese, ali da ne ulazim sada u to, napisao je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović na svom Fejsbuk profilu

18.08.2020

13:29

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija