• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.08.2020

12:29

RAMUŠE, NE TROŠITE KEROZIN, NE LETITE U VAŠINGTON ZA DŽABE! Vučić stavio tačku na Haradinajeve prozivke, pa otkrio kom scenrariju je bliži u FORMIRANJU NOVE VLADE!

Politika

RAMUŠE, NE TROŠITE KEROZIN, NE LETITE U VAŠINGTON ZA DŽABE! Vučić stavio tačku na Haradinajeve prozivke, pa otkrio kom scenrariju je bliži u FORMIRANJU NOVE VLADE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o aktuelnim temama u intervjuu za TV Pink

 

O svetinjama

- U političkom smislu daćemo sve od sebe da sačuvamo svetinje na KiM. Ne možete da garantujete ništa kada nemate vojsku i policiju dole, neće nam biti lako, ali verujem da ćemo uspeti u zaštiti svetinja - naglasio je predsednik.

O dijalogu Beograda i Prištine u Vašingtonu

- Ako Haradinaj kaže da ide po konačni sporazum, može odmah da se vrati da ne troži kerozin i gorivo. Mi idemo da razgovaramo u Vašington. Taj scenario da oni dobiju sve, a mi ništa, to mogu da zaborave. Dok sam pri svesti i dok racionalno mogu da razmišljam, taj film neće gledati - objasnio je Vučić.

Foto: printscreen RTV Pink

O formiranju vlade

- Što se tiče datuma formiranja vlade, ako žurimo, kažu sve je isto, kada razmišljamo, onda kažu da je to nekakva igra. Morate dobro da razmislite kada to radite, nije nimalo lako. Bliži sam onome što javnost misli da je moja druga opcija. Verujem da ćemo imati mlađe i energičnije ljude u vladi. Čeka nas velika borba oko Kosova i Metohije, čeka nas borba za ekonomiju da bi Srbija bila jedna od najuspešnijih zemalja Evrope i sveta - rekao je predsednik.

O namenskoj industriji

- Srpska namenska industrija će i da preživi i da živi. I srpska vojska biće jača i namenska industrija. Pokreću kampanje protiv srpskih fabrika, pa nemojte da izvozite ovde, pa nemojte tamo. Šta vas briga gde izvozimo?! Mi sve što izvozimo, izvozimo u dozvoljene zemlje. Radimo to da bi radnici tih industrija dobili platu. Kao što rade sa Telekomom. Šta im smeta Telekom, zato što nije više ovca za šišanje. Zato što je srpska firma iz koje više ne mogu da uzimaju pare. Neće uspeti da sruše ni Stefana Nemanju ni Telekom - kaže Vučić.

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marina

pre 3 godine

Poslednijh godina mnogo je toga uradjeno i Srbija je sada daleko stabilnija

BozaB

pre 3 godine

Ukoliko je razlog njihovog dolaska ocekivanje priznanja nema potrebe da dolaze.

Ivan

pre 3 godine

Nasem predsedniku niko ne moze promeniti misljenje,sto je jako dobro....

Tanja

pre 3 godine

Haradinaj nece uspeti u svojon nameri da otme Kosovo od Srbije.

Filip

pre 3 godine

Predsednik će braniti interese Srbije. Nećemo reagovati na Haradinajeve provokacije.

Ivana

pre 3 godine

Aleksandar Vučić dok je na vlasti nikada neće priznati KiM.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija