• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.08.2020

13:13

MARINIKA LAŽIMA POKUŠAVA DA PRIKRIJE OGROMNO I NEPRISTOJNO BOGATSTVO DRAGANA ĐILASA! Popović Ivković: Cilj je UNIŠTITI KONKURENCIJU!

Politika

MARINIKA LAŽIMA POKUŠAVA DA PRIKRIJE OGROMNO I NEPRISTOJNO BOGATSTVO DRAGANA ĐILASA! Popović Ivković: Cilj je UNIŠTITI KONKURENCIJU!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković izjavila je danas da potpredsednica S SP-a Marinika Tepić svakodnevno iznosi neistine o kompaniji Telekom Srbija jer iz te kompanije Dragan Ðilas više ne može da crpi profit, a s druge strane potrebno je uništiti konkurenciju SBB


Kako je navela na konferenciji za štampu, u vreme dok je Dragan Ðilas bio na vlasti njegova Direct media i druga njegova zavisna preduzeća kroz poslovanje sa Telekomom obrnula su oko 30 miliona evra.


"U to vreme Telekom je bio slabašan, a istovremeno Ðilasove kompanije su jačale. Cilj je uništiti Telekom, to je suština, uništiti konkurenciju, što čine Dragan Ðilas i Dragan Šolak jer je Telekom konkurencija SBB-u, a istovremeno, Telekom Srbija više nije njihova kasica prasica", kazala je Popović Ivković.

Foto: Tanjug

Ispričala je da je u periodu od 2004. do 2007. godine direktno iz Telekoma Srbija Ðilasovim firmama plaćeno ukupno 4,3 miliona evra, a u periodu od 2007. do 2012. Telekomove kompanije u BiH i Crnoj Gori takođe su platile usluge Ðilasovim firmama u iznosu od 8,1 milion evra.

Telekomove kompanije u BiH od 2007. do 2012. godine, kaže Popović Ivković, omogućile su povlašćen zakup medijskog prostora Ðilasovim firmama u vrednosti od 17,2 miliona evra, pritom dajući mu popust od 5,2 miliona evra.

"Laži i lažne afere koje svakodnevno Marinika Tepić plasira u javnost imaju samo jedan cilj - da prikriju jedno ogromno i nepristojno bogatstvo Dragana Ðilasa", naglasila je Popović Ivković.

Foto: Tanjug

Navodi da se u istoriji parlamentarizma u Srbiji ne pamti da je neko obavljao najviše državne funkcije, a da su istovremeno njegove privatne kompanije poslovale sa državnim preduzećima.

"Dragan Ðilas je ušao u politiku sa 70.000 evra, a izašao sa 25 miliona evra prijavljene imovine. To je čovek koji se obogatio obavljajući najviše državne funkcije i ostaće upamćen kao neko ko je uspeo da istovremeno obavlja državne funkcije, a da njegove kompanije ostvare enormno bogatstvo, kao i on sam", navela je Popović Ivković.

Foto: Tanjug

Govoreći o Tepić, Popović Ivković kaže da je u martu u Pančevu uhapšen narko diler, inače vrlo blizak prijatelj Marinike Tepić, kome je, kako tvrdi Popović Ivković, Tepić iz budžeta, mimo procedura, davala novac za njegovu teretanu, a za uzvrat je tražila od njega usluge da iseljava novinare i druge ljude koji joj nisu po meri.

"Tepić je za račun Ðilasa lagala da Vojska u Moroviću uzgaja marihuanu, a ispostavilo se da se uzgajaju koke nosilje i to već 40 godina, a zbog nje je reagovala i zvanična Moskva i demantovalo je njihovo Ministartstvo spoljnih poslova", ispričala je Popović Ivković.

BONUS VIDEO:

POLICIJA SVE VREME UZ ZVEZDU! Crveno-beli stigli u hotel u Tirani, sutra je STANI - PANI!

KAKAV BROD, STRAŠAN BROD! Kad bude završen, biće najveći rečni tanker na svetu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija