• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.08.2020

09:23

ĐILAS I NJEGOVI MEDIJI NAVIJAJU ZA ŠIPTARE! Pišu da je Vučić PRITERAN UZA ZID pred razgovore u Vašingtonu!

Politika

ĐILAS I NJEGOVI MEDIJI NAVIJAJU ZA ŠIPTARE! Pišu da je Vučić PRITERAN UZA ZID pred razgovore u Vašingtonu!

Podeli vest

Koliko neko mora biti bolestan da na tekst o predstojećim razgovorima Beograda i prištine u Vašingtonu stavi naslov "da je Vučić priteran uza zid"?!?

 

Pa ne predstavlja tamo Vučić sebe, nego je predsednik države Srbije. Države svih nas. I bori se za Srbe i Srbiju. A ne za sebe. I ko god da vodi Srbiju svi bi ga podržali, a ne bi bili autošovinisti.

Foto: printscreen

Ali Đilasu i njegovima nije potreban uspeh, već slom Srbije. Srbija na kolenima, samo takva Srbija Đilasu treba. Zato mu smeta i naoružavanje Srbije, zato napadi na namensku, zato smeta i Stefan Nemanja, zato smeta snažna Srbija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milica

pre 3 godine

Đilasu treba Srbija na kolenima. Na kojima bi verovatno i bila da sa njom on upravlja.

Tanja

pre 3 godine

Đilas nikad nije bio na strani Srbije. Njemu nisu bitni građani, bitno mu je samo koliko može da zaradi preko tuđih leđa.

Marko

pre 3 godine

Svako ko se bori za interese Srbije je prijatelj nase drzave. Isto tako, svako ko se bori protiv interesa Srbije je njen neprijatelj (to je u ovom slucaju Djilas).

star

pre 3 godine

Mogu samo đilasovci da sanjaju da je Vučić priteran uza zid što se tiče pitanja KiM, ali se ti njihovi besmisleni snovi nikada neće ostvariti.

Leka

pre 3 godine

Đilas i Tepićeva su, po meni, potpuno marginalne političke figure kojima se, ne znam zašto, pridaje značaj koji oni nenaju u birackom telu Srbije. Treba ih staviti na ignor, pa neka laprdaju o svemu i svačemu preko svojih medija ako to nekoga interesuje. To nije opozicija. Opozicija su one partije koje se u Parlamentu bore protiv vlasti jer to je i jedina svrha postojanja opozicije. Ovo ostalo je...da ne kažem šta.

Brankić

pre 3 godine

KiM je sastavni deo Srbije uvek , bio i biće.Neće nama Tramp da kroji državu, ima svoju i neka se sa njom bavi.

Brankić

pre 3 godine

Trampu su neophodne političke pobede pred izbore, biće sigurno velikih pritisaka.

TM

pre 3 godine

Djilasu i njemu istima nije strano da idu direktno protiv svog Srpskog naroda, tako da i njihovo podstrakavanje nije nista novo. Srbija ima stav i jasnu nameru da se bori za mir i stabilost na KiM.

Olga

pre 3 godine

Kako da nije priteran uz zid.....sve je to maslo Djilasovaca. Niski udarci, pokvareni. Svi znamo da Vucic neda KiM.

jana

pre 3 godine

Dilas i kompanija su bruka i sramota naseg naroda...

BozaB

pre 3 godine

Djilas navija za svakoga ko mu moze pomoci da dodje na vlast pa makar on mrzeo Srbiju.

srna

pre 3 godine

Mozda su to zelje opozicije! Oni nikad nisu bili na strani Srbije. Njima nije bitan narod, bitno im je samo koliko mogu da zarade preko tudjih ledja.

Prvoborac

pre 3 godine

Riđi svojim postupcima dokazuje da mu je Srbija i njeni interesi na poslednjem mestu i da svojom izdajom pokazuje građanima Srbije da gleda samo sebe i svoj lopovski dzep.

Filip

pre 3 godine

Đilasu smetaju uspesi Srbije i zato podržava sve Srbomrsce.

iva

pre 3 godine

Moze Djilas da pise sta hoce,nas predsednik je covek od stava i reci i oni mogu samo da drhte od njega!

ceca

pre 3 godine

Hteo bi Djilas da glasamo za njega ali nema od ta posla nista ,nek prihvati poraz,narod ga nece!

Marinko

pre 3 godine

Ne samo da navijaju za Albance,vec su im jako puno pomogli i na taj nacin naneli nepopravljivu stetu nasem narodu na KiM.

Natasa

pre 3 godine

Zbog opozicionih lidera i njihovog nemara za vreme koje su proveli na visokim pozicijama, sada Vucic mora da pregovara i bori se svim silama za ono sto nam oduvek pripada.

Djole

pre 3 godine

I evo. Juda Đilas još jednom pokazao koliki je izdajnik. A u svemu tome pomažu mu njegovi mediji koji ne znaju ništa drugo nego da pljuju po svemu što je srpsko.

Tijana

pre 3 godine

A kad je Djilas želeo dobro Srbiji? Evo, volela bih da mi neko oči otvori. Ja to nisam mogla uočiti.

Tara

pre 3 godine

Uopste ne cude ovakvi Djilasovci stavovi. Vise puta je dokazao da je spreman da radi protiv sopstvene zemlje

Miki

pre 3 godine

Ha.. Pa Djilas navikao za vreme njegove vlasti da Srbija bude na kolenima u blatu, pa misli mora i sad.. Ali se gadno prevario.

hs

pre 3 godine

Pravi dokaz da Djilasu naši interesi nisu na prvom mestu, i da koristi svaku priliku da baca drvlje i kamenje po protivnicima, a zarad lične promocije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija