• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2020

21:50

UBIĆE SE NEKO OD OVIH DRUGOSRBIJANACA, UČINITE NEŠTO! Dmitrović na Tviteru rasturio dušebrižnike kojima smeta spomenik Stefanu Nemanji!

Politika

UBIĆE SE NEKO OD OVIH DRUGOSRBIJANACA, UČINITE NEŠTO! Dmitrović na Tviteru rasturio dušebrižnike kojima smeta spomenik Stefanu Nemanji!

Podeli vest

Poznati novinar i član Srpskog patriotskog saveza Ratko Dmitrović još jednom je udario po dušebrižnicima koji kritikuju postavljanje spomenika Stefanu Nemanji na Savskom trgu

- Dajte, ljudi, podignite u Beogradu spomenik i kralju Tomislavu (nema veze što nije postojao) da smirite ovu ciku, dreku i zapomaganje drugosrbijanaca. Probiše uši. Ubiće se neko. Predlažem da ga otrkirje Tompson. A naveče njegov koncert u Areni - napisao je Dmitrović na Tviteru.

Foto: Printscreen Tvitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija