• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.08.2020

09:40

PREDSEDNIK VUČIĆ EKSKLUZIVNO: Dobra vest za penzionere, OČEKUJE VAS ZNAČAJNO POVEĆANJE PENZIJA!

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ EKSKLUZIVNO: Dobra vest za penzionere, OČEKUJE VAS ZNAČAJNO POVEĆANJE PENZIJA!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji Novo jutro na Televiziji Pink. On je govorio o predstojećem putu u Vašingtonu, o ekonomskom uspehu Srbije i budućoj Vladi

Govoreči o aktuenim temama koje ga očekuju tokom sastanka sa delegacijom Prištine u Vašingtonu, predsedik je s ponosom istakao ekonomski uspeh Srbije, koji je ostvaren uprkos teškim uslovima pandemije korona virusa.  

- Nikada manje nezaposlenih nismo imali u istoriji Srbije. Prvi put će Srbija biti na nivou iznad evropskog proseka po stopi nezaposlenosti i to u doba korone. To se dogodili zato što su naše mere bile dobro osmišljene i primenjene. Za to smo se borili decenijama i to danas za nas više nije problem, sa ponosom to mogu da kažem, rekao je Vučić.

 

 

- U skaldu sa svim problemima i mukama, država dobro stoji. Penzioneri će imati ne samo očuvanje penzija već i značajno povećanje penzija, to ekskluzivno saopštavam!

(UŽIVO) ALEKSANDAR VUČIĆ NA TV PINK! Moj politički nos oseća - BIĆE IZNENAĐENJA U VAŠINGTONU!



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Ovo je zaista ogromna vest za sve nase penzionere.

Dunja

pre 3 godine

Da nije bilo odličnog i pametnog vođenja države i državnih finansija u prethodnom periodu ne bi ni bilo mogućnosti da se razmišlja o povećanju penzija.

star

pre 3 godine

Naravno da je ovo prijatna vest za uši naših penzonera, jer je danas svaki dinar potreban u ovim teškim vremenima pandemije korona virusa.

Tanja

pre 3 godine

Povecanje plata i pencija svim gradjanima dobro ce doci.

Filip

pre 3 godine

Država se bori za poboljšanje životnog standarda naših najstarijih sugrađana.

Ivana

pre 3 godine

Ekonomski oporavak je važan za našu državu kada imate jaku privredu imamo i veći standard, i povećane plata i penzija. Srbija se danas cela razvija.

Sandra

pre 3 godine

Veliki uspeh za Srbiju koja ce moci da nasim najstarijim sugradjanima znacajno povecanja penzije i na taj nacin obezbedi bolji zivotni standrad.

Dekisu

pre 3 godine

Ovo je genaralno dobra vest za sve gradjane Srbije, ne samo za penzionere. Ekonomija raste i pored muke zvana Korona! Neverovatna je ova Vuciceva politika! Voleo bih da budemo najbogatija zemlja u regionu i da sustignemo skoro sve u Evropi. Sa Vucicem na celu siguran sam da cu ostvari tu zelju!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17