• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2020

15:46

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Obradović ponajmanje ima pravo da govori protiv kriminala i korupcije!

Politika

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Obradović ponajmanje ima pravo da govori protiv kriminala i korupcije!

Podeli vest

Sigurna sam da Boško Obradović ponajmanje ima prava da govori o borbi protiv kriminala i korupcije. Bilo bi daleko bolje da građanima objasni svoju povezanost sa jednim od najvećih trgovaca drogom u Srbiji, poznatijim kao Tocilo, koga je policija prošle godine uhapsila sa 77 kilograma heroina, a za koga su mediji pisali da je kum Boška Obradovića. Ili da objasni odakle u zagrljaju narko-dilera koji u svom dosijeu ima čak 179 krivičnih dela i da ne nabrajam dalje njegove prijatelje iz kriminalnog miljea, sa kojima povezanost, baš kao i šef mu Dragan Đilas, nikako da objasni, izjavila je Biljana Popović Ivković, član Predsedništva SNS

 

- Nakon svega što su građani Srbije videli da se zaključiti da se dileri narkotika nadaju da će Obradović nekada doći na vlast u Srbiji da ih zaštiti. Baš taj i takav Obradović govori i o Kosovu i Metohiji i drži lekcije kako se treba boriti za našu južnu pokrajinu - rekla je Popović Ivković i dodala:
 
- Očigledno se nada da građani pate od kolektivne amnezije i da su zaboravili da mu je predsednički kandidat bio Saša Janković, koji se zalagao da lažna država Kosovo uđe u Interpol, a i danas ponavlja da bi ga trebali pustiti u Ujedinjene nacije. 

 
Prema njenim rečima, Obradović se verovatno uzda u to i da je narod zaboravio da su upravo njegovi koalicioni partneri postavili carine i granice između centralne Srbije i naše južne pokrajine, da su premestili premestili pregovore iz Ujedinjenih nacija, gde je situacija bila daleko povoljnija za nas, pod okrilje Evropske unije. A kako zaboraviti skandalozno pitanje koje su postavili Međunarodnom sudu pravde, koje je za posledicu imalo novi talas priznanja nezavisnosti.
 
- E baš taj i takav Boško Obradović danas bi da nekome drži lekcije - zaključila je Popović Ivković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maks

pre 3 godine

I ti bi mogla da cutis sve se zna Srbija je mala.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija