• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

01.09.2020

22:08

SRBIJU JE NAZIVAO "ČETNIČKO-LITIJAŠKOM" DRŽAVOM, A SAD JE MILU ČESTITAO POBEDU! Vojvođanski separatista ponovo šokira!

Politika

SRBIJU JE NAZIVAO "ČETNIČKO-LITIJAŠKOM" DRŽAVOM, A SAD JE MILU ČESTITAO POBEDU! Vojvođanski separatista ponovo šokira!

Podeli vest

Predsednik minorne Vojvođanske partije, koja se zalaže za „Vojvodinu republiku“, Aleksandar Odžić je jedini od političara u Evropi čestitao pobedu na crnogroskim izborima Milu Đukanoviću

Naime, Odžić je na svom tviter nalogu, a ne kako bi neko očekivao na nekom satiričnom sajtu, napisao da Milu Đukanoviću „ čestita na pobedi“ i da mu želi što skoriji zvanični ulazak u Evropsku uniju.

- DPS i zvanično pobednik jučerašnjih izbora sa 30 osvojenih mandata u budućem sazivu Skupštine Crne Gore. Slobodna, nezavisna, građanska i evropska Crna Gora, članica NATO pakta i ovaj put pobeđuje. @predsjednik_cg čestitam na pobedi i želim vam što skoriji zvaničan ulazak u EU – doslovce je naveo Odžić.

Inače, ovaj vojvođanski separatista je uoći samih izbora uputio i poruku u kojoj je Srbiju nazvao „četničko-litijaškom“ državom:

- Ne pamtim tako bezočno mešanje u izbore jedne države prema drugoj samostalnoj i suverenoj državi kao što to danas radi četničko - litijaška Srbija prema nezavisnoj Crnoj Gori.  Oduvaj ih u nedelju @predsjednik_cg i za nas odavde iz Vojvodine. Nek' je vječna Crna Gora.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 3 godine

Sa ovakvima bih ja drukčije razgovarao ! !! ! !

englezii

pre 3 godine

Nisi li ti neko zagubljeno kopile nekog poganog balije ! Ovo se ne odnosi na muslimane ali na balijace svakako ! Nista ti ne vredi ! Nemoj da mislis da te neko sledi i podrzava ustaso, handzarlijo ! Mene da se pita i ti kao i onaj pozderac junior i onaj francetic sa tobom zajedno bi hranili ribe ali ne u nekim nasim rekama ! Mi Srbi cemo vama ustasama jednog dana pokazati koja ste bagra i nazalost metodama sa kojima se ja ustvari ne slazem ali ih podrzavam jer dolaze od pametnih ljudi ! Mozda ovo ne objave ali da znas ustaso i oni koji ovo procitaju ovako ili onako to sto ti radis vodi te samo u jednom pravcu !

master

pre 3 godine

Interesuje me zasto informer objavljuje gluposti koje ovaj lelemud izjavljuje, takvima nije mesto u srbiji, mozda je ranije mogao kod Mila ali sada nema mesta.

Knin Krajina

pre 3 godine

Gde zivi ovaj ustasa izdajnicka pizda ma on i nije srbina on je udbaska svinja prodana da se ga nabije na kolac gde zivi ovo nemoze vise ovo treba odmah lijecit i zakopat a ne da se ceka kao 90g.

Rade

pre 3 godine

Jel ovo neki milogorac u toj po njemu "četničko - litijaškoj" Srbiji nešto nezadovoljan?! Širom su mu otvorena vrata da ide tamo gde će biti zadovoljan! Živela Srbija!

srbo

pre 3 godine

Četnička i litijaška,u prevodu to bi bilo rodoljubna i pravoslavna.Njegov problem je mržnja i verovatno i neka dijagnoza,zato ovakve treba žaliti i pedložiti im lečenje.

Berislav Đurić

pre 3 godine

Срећан ти пут у НДХ, матичну државу и твоју и поглавника Мила Ђукановића.

Aleksa

pre 3 godine

Glupost,sujeta,mrznja,zloba,pakost i sl. ne mogu se leciti. To je proizvodna greska. Karakter je luksuz koji ne moze svako sebi da priusti.

AMatić

pre 3 godine

Šta ko traži to i dobije, čekam kad će neko da oduva ovo đubre iz Vojvodine i to zauvek.

Dobrivoj

pre 3 godine

Dali je moguce da Srbija nema snage da se resava takvih delikvenata

Nebojša Bakarec: Izbori u CRNOJ GORI – „Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti!“
Politika

Nebojša Bakarec: Izbori u CRNOJ GORI – „Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti!“

Državna izborna komisija Crne Gore (DIK) objavila je rezultate parlamentarnih izbora na osnovu 100 odsto prebrojanih glasova, prema kojima je Demokratska partija socijalista osvojila 35.06 odsto (143.548) glasova, a koalicija „Za budućnost Crne Gore“ 32.55 odsto (133.267). Koalicija „Mir je naša nacija“ je osvojila 12.53 odsto (51.297), „Crno na bijelo“ 5.53 (22.649), Socijaldemokrate 4.10 (16.769), Bošnjačka stranka 3.98 (16.286), SDP 3.14 (12.839), Albanska lista 1.58 (6.488), a Albanska koalicija Jednoglasno 1.14 odsto (4.675). Hrvatska građanska inicijativa je osvojila 0.27 (1.115), a Hrvatska reformska stranka 0.13 odsto, odnosno 532 glasova, i one nisu prešle cenzus. Glasalo je 76.65 odsto upisanih birača, odnosno njih 413.954, od čega je bilo 409.451 važećih glasačkih listića

31.08.2020

21:46

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija