• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.09.2020

14:55

EVO ŠTA ĆE VUČIĆ DANAS POKLONITI TRAMPU! Reč je o poklonu sa likom čoveka koji nosi jaku simboliku

Politika

EVO ŠTA ĆE VUČIĆ DANAS POKLONITI TRAMPU! Reč je o poklonu sa likom čoveka koji nosi jaku simboliku

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će američkom predsedniku Donaldu Trampu pokloniti zlatnik Narodne banke Srbije sa likom Nikole Tesle, pišu "Novosti".

Reč je o simboličnom poklonu pošto je na njemu lik naučnika srpskog porekla koji je svojim radom zadužio svet i koji je važna spona između SAD i Srbije.

Predsednici SAD i Srbije, Donald Tramp i Aleksandar Vučić, sastaće se danas posle podne, u 17 sati po srednjeevropskom vremenu, objavljeno je na sajtu američke ambasade u Beogradu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Pravi izbor, ovakve male stvari imaju veliki znacaj.

Sanja

pre 3 godine

zemlja smo sa velikom i značajnom istorijom i treba to da pokažemo

Saša

pre 3 godine

Srbija ima čime da se ponosi. Tesla je jedan od ljudi koji je zadužio čitav svet, a kako je radni vek proveo u Americi, prava je veza između Srbije i SAD.

Kurcubic

pre 3 godine

Uvlacenje u dupe Trampu. Idemoooo vucicu slinavi !

Ivana

pre 3 godine

Ovo je zaista jako važan istorijski sporazum. Čestitam Aleksandru Vučiću na svemu što radi za narod i državu, na potpisanu sporazum SAD i Srbije, sačuvao je Srbiju u celovitosti..Srbija je na pravom putu razvoja.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija