• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2020

15:36

HARADINAJ BESNI U VAŠINGTONU! Ne priznajem dogovor S VUČIĆEM! Zločinac iz OVK preti zbog Gazivoda!

Politika

HARADINAJ BESNI U VAŠINGTONU! Ne priznajem dogovor S VUČIĆEM! Zločinac iz OVK preti zbog Gazivoda!

Podeli vest

U intervjuu za Radio Slobodna Evropa, Haradinaj je rekao da ako sporazum bude potpisan danas, 4. septembra, i ako u njemu bude pitanje Gazivoda, on i njegova stranka Alijansa za budućnost Kosova - koja je deo vladajuće koalicije - neće ga podržati

Podsetimo, samo par sati pred planirano potpisivanje sporazuma između Beograda i Prištine u Vašingtonu, u kosovskoj delegaciji došlo je do neslaganja, tvrdi prištinski list „Gazeta ekspres“

List navodi da je Ramuš Haradinaj Avdulahu Hotiju rekao da treba da odbije sporazum.

Haradinaj, koji je član vladajuće koalicije u Prištini, vrši pritisak na Hotija da ne potpiše planirani sporazum.

Saznaje se da se očekuje da ministri AAK podnesu ostavke nakon potpisivanja sporazuma premijera Hotija sa Srbijom u Beloj kući, a shodno tome Haradinajeva stranka napušta vladajuću koaliciju sa LDK.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

HARADINAJ JE OČIGLEDNO NEMAČKI ČOVEK. NEMCI SE PROTIVE PREGOVORIMA U VAŠINGTONU I NALOG JE DA HARADINAJ MINIRA DOGOVOR. PO MENI JE TAKO.

DEDA RAKA

pre 3 godine

Pošizio Šipac, niko ga ne šiša, kad potpišu sporazum ima de se upiša ! Nek uskoro očekuje VELIKOG BRATA ispred vrata.

Sumadinac

pre 3 godine

Ma konacno ajde nemoj te potpisati sutra si vec u Hagu i to stvarno iza resetaka.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija