• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.09.2020

21:14

HRVATI PUCAJU OD MUKE ZBOG VUČIĆEVE MAJSTORIJE U VAŠINGTONU: Srbi dobili sve, a nisu priznali Kosovo!

Politika

HRVATI PUCAJU OD MUKE ZBOG VUČIĆEVE MAJSTORIJE U VAŠINGTONU: Srbi dobili sve, a nisu priznali Kosovo!

Podeli vest

Hrvatski mediji bruje o najnovijim događajima iz Vašingtona i istorijskom sporazumu potpisanom u Ovalnom kabinetu Bele kuće

Ljubomorne komšije pišu o majstorskom potezu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je naglasio da je u Vašingtonu potpisao bilateralni sporazum sa Sjedinjenim Američkim Državama, a da treća strana (Kosovo) nije priznata. 

Po onoj staroj "Da komšiji crkne krava" Hrvatima "bode oči" to što je sa delegacija Srbije uspela da skine spornu tačku 10 sa dnevnog reda u kojoj se tražilo od Beograda da prizna Kosovo, pa su objavili opširan izveštaj iz Vašingtona.

Oni pišu o ekonomskom sporazumu po kojem je srpska strana dobila mnogo, a sa druge strane albanska strana je očigledni gubitnik.

Foto: printscreen

Nema sumnje da je ovo još jedna potvrda da je predsednik Vučić potpisao odličan sporazum!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 3 godine

Hrvati treba da razumeju bolje. Nijedna suverena država niti njeni predstavnici ne potpisuje sporazume sa trećom državom o svojoj teritoriji i sopstvenim interesima. To je samo Vučić uradio, nešto slično Trojnom paktu. Zato ga ne hvalite, jer je ovo katastrofa biblijskih razmera, ali srećom za "njihovu" Srbiju.

Mikac

pre 3 godine

Hrvati bar znaju da se to potpisuje posle Oluje i predaje srpske vojske i mirna reintegracija i dejton?

Nego

pre 3 godine

Zašto ne pokažete koji je ovo hrvatski portal! Imaju ih oni u EU demokratiji koliko hoćete i jugokomunističkih i srpskih...činjenica je da se potpisao sporazum a potpisnici su Srbija i Kosovo i Amerika.

Marko

pre 3 godine

Koliko ste jadni vi u informeru. Velicate izdajenika. Smrt Aleksandru Vucicu !!!!!!!!! Imate moj mejl. Javite se da vam jebem mater.

XY

pre 3 godine

DOSADNO DO BOGA MILOGA.U JEFNOM DANU LAJETE O CG O HRVATSKOJ BIH,KOSOVU !PA STO JE DOSTA,DOSTA JE.BLAGO VAMA,JERKAD BUDE DOSLO VREME DA SE CEH PLACA NECE VAM BITI TOLIKO DRAG MALI SESELJ.

aha

pre 3 godine

ne znam za hrvate... ali šta be še sa onim "Kosovo je Srbija"??????

Rade

pre 3 godine

Pući će od muke i ove domaće ustaše đilas,vuk jeremić, Boško,...! Ni njima ovo nije dobro! Zlobnici!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija